dna liittymä ja puhelimen näytön kuvakkeet

moi
hommasin dna:n liittymän ja uuden puhelimen. liittymä kortti pitäisi olla 4g käypä ja puhelin
on nokia 925. no toisaalta kotikuntani ei kata 4g verkkoa. kysymys on:
puhelimen näytössä on G ja toisin vilkkuu E ja E+ kuvake. eihän tämä ole 3g verkon tunnus. elikkä onko puhelimeni ainoastaan koko ajan 2g verkossa.. edge verkko tai jotain??
aikaisemmin operaattori oli sonera. ja 3g verkko toimi.

Kommentit

• Täällä on tietoa noista puhelimen eri ikoneista Windows Phone 8 käyttöjärjestelmässä, joka Lumia 925 puhelimessa on: http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/ba...

Puhelin on ainoastaan 2G verkossa, joko GPRS tai EDGE yhteydellä. Kannattaa koittaa puhelinta jossain toisessakin paikassa ja seurata muuttuuko verkko. Saattaa olla, että kyseinen käyttöpaikka on DNA:n tukiasemaan nähden katveessa. Voit myös kokeilla SIM-korttia jossain toisessa puhelimessa ja näin nähdä onko vika puhelimessa vai SIM-kortissa / verkossa.

Lumian ohjeessa sivulla 105 on myös neuvottu maksimi nopeuden valintaa. Vaikka ohjeessa ei siitä suoraan mainintaa ole, niin kannattaa tarkistaa myös, ettei tuolla ole 2G valintaa. Laitoin kuvakaappauksen kyseisestä kohdasta liitteeksi.

Liitetty tiedosto:
    http://tuki.dna.fi/site_media/attachment/forum_...

SamiP

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Liitä tiedostoja

Viestisi ja nimesi tulevat kaikkien nähtäville. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti. Lue ehtojamme

Tietoa siitä miten sisältö ja henkilötietoja käsitellään · Evästeistä