DNA liittymä

Hei!

Rupesin ihmettelemään eilen tiistaina (29.11.2013), kun yhtäkkiä huomasin että matkapuhelinverkkoni katosi ja sitte huomasinki että en voi myöskään soittaa kenellekkään. Niin aattelin kysellä, että onko esiintynyt yhtäkkisiä häiriöitä joka estää soittamisen ja viestien lähettämisen. Ja tarkistin myös että kaikki laskut on maksettu.

Terveisin: Jere Ojantakanen

Jere Ojantakanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jollet ole jo kokeillut, niin puhelin kannattaa käynnistää uudelleen.

Jos mahdollista, niin puhelimen ongelman voi testata jollain toisella SIM-kortilla ja vastaavasti tuota SIM-korttia jossain toisessa puhelimessa.

Kannattaa myös kokeilla liikkua muutama kilometri niin näkee onko yhteys myös poikki jonkun toisen tukiaseman kanssa.

Yleisistä ongelmista saa nopeasti tietoa DNA:n vika- ja katveilmoitukset numerosta:
    Palveluajat: 24h/vrk
    0800 300 500 (maksuton kaikista liittymistä kotimaassa)
    Ulkomailta soitettaessa +358 800 300 500

SamiP
  • Hei
    Minulle tulee päivittäin puheluita, joissa kysytään edellistä liittymän käyttäjää. Tänään tuli jopa perintätoimiston viesti minulle tuntemattomasta laskusta.

Eikö liittymän numeron pitäisi olla "tyhjänä" jonkin aikaa ennenkuin se annetaan uudelle???? Nyt joudun vaihtamaan numeroa tämän vuoksi, mikä ei ole aivan vähäinen rumba. Kannattaisiko vaihtaa myös operaattori?

Mimmi
  • Hei Mimmi!

Yleensä numero on karenssissa tietyn ajan, ennenkuin se siirtyy seuraavalle omistajalle. Pahoitteluni, mikäli sinulle on päässyt numero, josta edelleen kysellään entistä käyttäjä.

Numeronvaihto on helppo tehdä. Se voidaan tehdä hetkessä asiakaspalvelustamme, eikä sinun tarvitse edes vaihtaa uutta sim-korttia. Ainoaksi toimenpiteeksi, mikä sinulle jää, on ilmoittaa uusi numerosi tuttavillesi.

Asiakaspalveluumme voit olla asian tiimoilta yhteydessä puhelimitse 044 144 044 tai sähköpostitse mobiiliasiakaspalvelu@dna.fi

DNA WELHO Ida T palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Liitä tiedostoja

Viestisi ja nimesi tulevat kaikkien nähtäville. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti. Lue ehtojamme

Tietoa siitä miten sisältö ja henkilötietoja käsitellään · Evästeistä