Wmail:n loppumisesta

Hei, Luin Wmai:n etusivulta, että olette lopettamassa wmail-palvelun

-koskeeko tuo tiedote vain wmail.com loppuisia sähköpostilaatikoita, eikä siis wmail.fi
loppuisia, mikäli näin on niin seuraava kysymykseni on turha ?

-Ongelmana minulla tuossa gmail:n käyttöönotossa on seuraava:
arto.pollanen@gmail on jo käytössä jollakin muilla kuin minulla,
kuinka siis saan vanhat sähköpostini siirrettyä asialliseen sähköpostiin?
Haluaisin kuitenkin pitää nimeni sähköposti-osoitteessa mukana.
Windows Live:n asentaminen ei minulle ole vaihto-ehto.

Arto Pöllänen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Lisätietoja palvelun päättymisestä ja vaihtoehdoista jatkonsuhteen löydät osoitteesta http://tuki.wmail.fi/ .

DNA WELHO Jukka A palveluneuvoja
  • Ohjeet ovat liian vaikeat ja osittain harhaanjohtavat. On helppo ymmärtää, että jos en tee mitään, wmail-osoite poistetaan. Sen sijaan sitä ei selitetä miten saan wmail-osoitteen säilymään voimassa. Ylimalkaisten ohjeitten perusteella vaikuttaa siltä, että DNA-Welho-järjestelmään pitää avata uusi postilaatikko, mutta osoitteisiin näyttää tulevan automaattisesti welho-tunnus (ei wmail). Ohjeitten ongelmana on asiasta kiinnostuneen ohjaaminen useisiin eri nettiosoitteisiin sen sijaan, että asia selitettääisiin kunnolla yhdessä ainoassa dokumentissa!

terv Heikki Kasari

heikki.kasari
  • Tämä erittäin hyvä palaute toimitetaan eteenpäin asiasta vastaavalle taholle, jotta palvelumme toimisi vastaisuudessa jouhevammin.

DNA WELHO Jukka K palveluneuvoja
  • Olen täsmälleen samaa mieltä tuosta ohjeiden ylimalkaisuudesta, vaikeudesta ja harhaanjohtavuudesta. Olen reklamoinut siitä dna:lle, josta minulle on sitten soiteltu muutamaan kertaan, mutta en ole siltikään saanut riittävän tarkkoja ohjeita.

Mikko
  • Sama ongelma täällä. Ohjeista ei saa selvää, eikä wmail.fi toimi vieläkään, vaikka tänään pitäisi toimia. Ja ojeiden mukaan olen tehnyt sen mitä on ollut tehtävissä.

Leila
  • Kun ohjeista ei ollut juuri mihinkään, tein seuraavan toimenpiteen. Menin Welhon "minun palveluni sivulle" ja sieltä yllättäen aivan lopusta ruutua rullaamalla löytyi kohta Gmail. Vaihdoin tässä kohtaa wmail-postini salasanan ja yritin kirjoittautua sisälle ww.dna.fi/webmail-osoitteessa. Ei onnistunut! Tämän jälkeen menin normaalille gmail-sisäänkirjoitussivulle ja siellä kaikki toimi, jopa uusi juuri äsken muuttamani salasana. wmail siis toimii edelleen googlessa.

Heikki

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Liitä tiedostoja

Viestisi ja nimesi tulevat kaikkien nähtäville. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti. Lue ehtojamme

Tietoa siitä miten sisältö ja henkilötietoja käsitellään · Evästeistä