Mobiilivaihteen tiedotteen äänittämiseksi ei ole ohjetta

Pitäisi tehdä tiedote mobiilivaihteeseen, mutta oppaista ei löydy ohjetta. Auttakaa!

Kommentit

• Ohjeet DNA Mobiilivaihteen käyttöön löydät kätevästi DNA:n
    sivuilta.
    Pikaohjeen sivulta 12/13 löydät ohjeistuksen Oma tiedote-palveluun.

Tässä pyytämäsi ohje tiedotteen äänittämiseksi.

Kirjautuminen
    Soita numeroon 044 401 4010 (suomen kielinen). Näppäile yrityksen tunnus ja salasana. Mikäli sinulla ei ole näitä tiedossa voi yrityksen yhteyshenkilö pyytää ne osoitteesta yritysasiakaspalvelu@dna.fi tai puhelimitse 044 144 099.

Tiedotteiden kuuntelu
    Kun yrityksen tunnus ja salasana on annettu, palvelu toistaa yrityksen ensimmäisen tiedotteen. Edellisen tiedotteen kuulee painamalla ”1”, kyseisen tiedotteen painamalla ”2”, seuraavan painamalla ”3”. Tiedotteen voi vaihtaa painamalla ”4”.

Tiedotteen nauhoitus / vaihtaminen
    Kun tiedote halutaan vaihtaa, uuden tiedotteen nauhoitus alkaa äänimerkin jälkeen. Nauhoitus lopetetaan painamalla ruutunäppäintä, jonka jälkeen nauhoitus toistetaan. Nauhoitus pitää hyväksyä painamalla näppäintä ”1”, jotta se tallennetaan. Nauhoitus voidaan perua painamalla ”8”. Jos nauhoitusta ei hyväksytä, voidaan tehdä uusi nauhoitus.

Kun tiedote on tallennettu tulee se ottaa käyttöön DNA Mobiilivaihteessa ylläpitäjän käyttöliittymän kautta siihen tarkoitukseen, johon tiedote on nauhoitettu.

Lopetus
    Palvelusta voi poistua milloin tahansa sulkemalla puhelin.

• Ok.

Koska en ole vaihteen käyttäjä, enkä tunne ohjelmaa, luulin, että omatiedote tarkoittaa henkilökohtaista tiedotetta.

Mutta se onkin siis yrityksen omien tiedotteiden hallinnointipalvelu.

Odotan, että saan tunnukset, niin voimme äänittää tarvittavat tiedotteet. Kiitos!

• Liittymälle saa myös lisäpalveluna DNA Vastaajan, johon voit äänittää oman henkilökohtaisen viestin, esim. loman ajaksi.

• Miten lisäpalvelu tilataan ja mitä se maksaa?

• Yrityksen yhteyshenkilö voi tilata lisäpalveluita Yritysasiakaspalvelusta.

Vastaajan kytkentä DNA:n liittymiin on veloituksetonta liittymän avauksen yhteydessä, muuten 10 €. Kuukausimaksua ei ole.

Tässä vielä yhteystiedot Yritysasiakaspalveluun;
    Puh. 044 144 099 (ma-pe, klo 8-17)
    yritysasiakaspalvelu@dna.fi