Tietoa evästeistä

Nämä sivut käyttävät evästeitä normaalien toimintojen ylläpitäämiseksi, ja voidaksemme parantaa käyttäjäelämystäsi. Sekä istuntokohtaisia että pysyviä evästeitä käytetään

Sivusto käyttää seuraavia evästeitä:

• _ga, _gat, _gid, _gat_bTracker, _gat_cTracker: Kävijätilastoiden ja suorituskyvyn seuraaminen
  • __Host-session-org-776: Tarkistakseen onko käyttäjä sisäänkirjautunut, ja voidakseen täyttää joitakin lomakkeiden kenttiä valmiiksi. & Vahvista viestien lähettäminen turvallisella tavalla

Tällä verkkotunnisteella saattaa olla muita tallennettuja evästeitä, joita ei käytetä foorumissa.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä, dataa sisältäviä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän koneelle. Evästeiden tarkoitus on tarjota kävijöille pääsyn eri toiminnoille.

On olemassa kaksi eri evästetyyppiä:

• Istuntokohtainen eväste tallennetaan tilapäisesti sen ajaksi kun käyttäjä on siällä nettisivuilla ja poistetaan heti kun web-selain suljetaan.
  • Pysyvä eväste pysyy tallennetua käyttäjän koneella kunnes se poistetaan.

Mikäli et hyväksy evästeiden käyttöä, voit kieltää niitä selaimen asetuksissa. Täten selain ei pääse tallentamaan evästeitä koneellesi. Evästeiden kieltäminen saattaa johtaa siihen, ettei osa sivustoa toimi tarkoitetulla tavalla.