100 Mbit/s nopeus ja vanha mokkula

Meillä on DNA 4G WLAN B315 mokkula. Toimiiko se 100 Mbit/s yhteyteen?
Päivi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Päivi! Laitteen 4G LTE enimmäisnopeus on 150 Mbit/s, mokkula sopii oikein mainiosti. https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-4g-wlan-b315
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Uudemmilla modeemeilla vaan on huomattavasti helpompaa käytännössä päästä tuohon 100 megaan, kun käyttävät useaa taajuutta/yhteyttä samaan aikaan (useassa paikassa näin).

Tuollaisella yhtä taajuutta käyttävällä ei ihan helppoa ole sitä 100 megaa saada ja usein jää paljon paljon alle.
    JJJ
  • Jatkokommenttina/kysymyksenä tähän, että nopeustestien mukaan nopeus on nyt ollut (eri laitteilla mutta niin että vain yksi kerrallaan käytössä) keskimäärin 4 Mbit/s. Mitäs tässä nyt kannattaisi tehdä?
    Päivi
  • Jos nopeus ei yllä luvatulle nopeuden vaihteluvälille, kannattaa asiasta olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun. Voimme selvittää liittymän toimintaa tarkemmin verkon puolelta.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta.