Siirry uusimpaan kommenttiin

100mpbs toimii vain 80mbps onko minut ryöstetty pitäisikö haastaa oikeuteen

Kun csgo pitää pelata netti pätkii nousee 800ping ei pysty avata edes montaa crhome sivua kun netti ei kestä. Kotona voi olla vain pari nettiin yhdistettyä laitetta. Netti katkeaa välillä kokonaan. Dnalle on soitettu nytten noin 3kk putkeen mitään vastausta samaa paskaa jauhetaan että käynnistä uudelleen ja samaa turhaa. Huonoin netti palvelu ikinä. Surullista että meille voi vain laittaa vain dna. Tulevaisuudessa kun cs2 julkaistaan netti kaapeli tulee todennäköisesti syttymään koska 80mbps.
L3o

Kommentit

 • *1000mbps
  L3o
 • Nyt kun olen nauranut tätä melkein tunnin putkeen ja tuntuu ettei saa happea. Koitan silti...
  Haastat oikeuteen mistä? Mitäpä jos avaat ihan DNA sivut ja käyt siellä lukemassa ehdoista mitä sanovat. Siellä on nopeuden vaihteluvälit kerro hyvinki selkeästi että jopa sinä ymmärrät.
  Sanot ett cs pitää pelaa. Miksi sitä pitää pelaa? Ei kai sitä kenenkään pidä pelata, ja suosittelen että menet ulos leikkimään. Nyt alkaa hiekkalaatikot olla jo poissa lumesta. Jos taloyhtiön piha on silti vielä sattumoisin lumessa, niin ehdotan että otat Aapis kirjan käsittelyyn ja opettelet. Ilmeisesti cs osataan ja pystytään pelaamaan, mutta ei missään nimessä olla opeteltu kirjoittamaan suomea. Mitä tarkoittaa kaapelin syttyminen? Mulla kaapeli on toiminut HTV ajoista, joskus huonosti ja joskus hyvin. Mitään kaapelin syttymistä en ole huomannut, saati kuullut tapahtuvan.
  Niin
 • Oikeutenhan tuosta pitää mennä, jos nopeudet ovat millibittiä sekunnissa.
  PW
 • Noh, onhan ihan selvää että oli yksikkö sitten 80 (mpbs tai Mbps) ei se ole lähelläkään DNA:n antamaa vaihteluväliä gigan liittymällä joka on 500Mbps.

  Pingi on myös täyttä kuraa, eihän tuollaista pingiä saa ilman jonkinasteista vikaa, paitsi reitittämällä pari kertaa "maapallon ympäri".

  Itse olen hieman samanlaisessa tilanteessa; minullakaan ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kiinteän yhteyden tarjoajalle paitsi DNA joten tähän sontaan on vain tyytyminen.

  Nopeudet eivät pysy ruuhka-aikoina vaihteluvälien sisällä, mutta mitään ei voi tehdä, näin vaan on. Asentaja käy täällä kahvilla tasaiseen tahtiin ja toteaa ongelman. "Vika" tiedostetaan, mutta sille ei tehdä mitään. Itse olen tätä katsellut jo reilusti toista vuotta saamatta mitään muutosta asiaan.
  ekivirta
 • Kannattaa noiden dimensioiden kanssa olla tarkkana. 80 mbps = 0,08 bps. Kirjoittajan tarkoitusta on joskus vaikea ymmärtää oikein.
  PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.