2 uutta HD-kanavaa kaapelissa

Asiakastiedotteesta: "Teräväpiirtokanavat TLC HD ja MTV Finland HD on lisätty DNA:n kaapeliverkon maksuttomaan tarjontaan"
Tuossa ihmetyttää, että miksi TLC HD kanava on laitettu kanavapaikalle 31, eikä HD-versiolla ole vain korvattu kanavapaikalla 11 olevaa TLC SD-versiota, joka kuitenkin pakkaustapansa takia vaatii HD-vastaanottimen.

Kommentit

• Logiikka on varmaan se, että kaikki muutkin perus HD-kanavat ovat kanavapaikoilla +20 verrattuna Yle 1. Eli 21, 22, ....

Kenengäs kanava TLC on? Ei ilmeisesti kuulu Nelosen kanaviin kuiteskaan, kun ei tullut Jim HD:tä yms yms.

Plussaa HD-tarjonnan lisäämisestä DNA:lle, vaikka kanavat ovatkin itselle aika turhia.
    Hande
  • Piti jo äskeiseen mainostaa, että huomasin eilen maksukanavien osalta Ruotsin kanavien SVT2, TV3 ja TV4 muuttuneen HD-versioiksi. SD kanavia ei enää näkynyt listoilla. SVT1 onkin ollut jo pidempään HD-jakelussa.
    Hande
  • TLC on Discovery Communicationsin omistama yhdysvaltalainen televisiokanava, jonka lähetykset Discovery Networks Finland aloitti Suomessa 1.

PW
  • Hain juuri kanavat uudestaan ja huomasin nuo ruotsalaiset uudet HD-kanavat ja kyllä niiden SD-kanavatkin löytyi.
    Ehkä tieto tuosta tulee asikastiedotteisiin aikanaan, kunhan DNA kiireiltään kerkiää 🙁

PW
  • ^OK. Selailin vain DNA Mix8 valikoimaa netissä ja huomasin siellä ainoastaan HD-versiot (tai sitten vain katsoin huonosti).

Hande
  • Myös Ruotsin TV6 HD löytyy nyt valikoimasta, mutta vain DNA Norra paketista.
    DNA saitin mukaan vain SVT1 SD versio olisi enää saatavilla. Muut mainitut HD-versioita.

Hande
  • Onko teillä muilla Tv3 HD IP ja MTV kanavilla sama kanavapaikkanumero 733?
    Kun valitsee kanavapaikalta Tv3 hd IP - kanavan niin alkaakin näkyä MTV
    Petzku
  • Asiakastiedote Ruotsin kanavista: https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=409
    SD-rinnakkaiskanavat poistuvat jakelusta 19.3.
    PW
  • Hei!

Huomisesta 15.1.2019 alkaen DNA Norra -kanavapakettiin kuuluu teräväpiirtokanavat SVT1 HD, SVT2 HD, TV3 HD, TV4 HD ja TV6 HD. Kanavapaketissa säilyvät edelleen normaalitarkkuuden kanavat SVT24, Barnkanalen ja Kunskapskanalen. Rinnakkaiset SD-kanavat SVT1, SVT2, TV3, TV4 ja TV6 poistuvat jakelusta 19.3.2019.
    DNA Ida S palveluneuvoja
    14 Tam Ilmoita asiaton sisältö

JJJN
  • Dna oli jo vastannut tuohon asiaan foorumille, mutta tapansa mukaan piilottanut keskustelun.
    JJJN
  • Joo, näkyy nuo TLC HD ja MTV HD, hyvä homma. Mutta eikös myös Fox ja National Geographic pitäisi näkyä HD:na? Myös hubilla? Miksi näyttää vain punaista lukkoa niille?
    Matti
  • Matti: Pitäisihän korttimaksullisten kanavien hubilla näkyä, kun siinä on sisäinen kortti.
    PW
  • Ehdotan, että Fox HD ja National Geographic HD muutettaisiin ilman TV-korttia näkyviksi, koska näyttävät samaa sisältöä kuin Fox ja National Geographic.
    Pete
  • Hyvä ehdotus, mutta varmaan tämäkin asia on jonkun sopparin takana. Antennissahan on vieläkin MTV3 HD kortin takana, vaikka asiasta on valiteltu vuoden päivät.
    Hande