200 Plus kaapeliliittymän nopeus

Tultuamme Lokakuun alkupuolella n. 2 kuukauden lomareissulta on netti ollut kiusallisen hidas, nopeustesti antaa lukemiksi lataukseen vain 35-50 Mb kun ymmärtääkseni 200 liittymän nopeus pitäisi olla 140-180 Mb, lähetys on todennäköiseti normaali sillä se on n. 17-19 Mb. Modeemi on 3686 V2, onko mahdollisesti ongelma vanhentuneessa Modemissa.
Mitä tarkoitti kysely Dna:lta 26.08.2020 että toimiiko netti kotona riittävän hyvin ,valitettavasti en ollut kotona niin en voinut kommentoida silloin ongelmaa, oliko tiedossa silloin jo ondelmat vaan miksi lähestytty kyselyllä.
Reijo Palola Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Oletko mitannut nopeuden WLAN-yhteydellä. Jos olet katso WLAN kortin asetukset ja modeemin WiFi asetukset.
    PW
  • Mittasin  Wlan-yhteydellä ja nopeudet oli 31,2 Mb ja 15,7 Mb, lähes samat kuin kaapelilla.
    Ei hyvä
    Reijo Palola
  • Moi Reijo!

Olethan ongelmasta ehdottomasti puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme 044 144 044 tai maksuttomaan vikapalveluun 0800 300 500 niin tutkitaan yhteyden toimivuutta asiakkuudeltasi, kiitos.