200Gt tiedonsiirto "raja"

Onko DNA:n "mobiililaajakaista" verkoissa sama kuukausittainen 200Gt käyttöraja kuin puhelinliittymissä?
Tai kysehän ei ole oikeastaan käyttörajasta, mutta ehdoissa sanotaan kuinka 200Gt/kk käyttävän nettiyhteyden nopeutta voidaan rajoittaa.
Tämä kuulostaa aika erikoiselta kun kyseessä on kuitenkin rajattomat liittymät ja nykyaikana tuo "raja" voi ylittyä päivässäkin.

Antti H. Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei Antti!

    DNA Matkaviestinliittymien erityisehdoissa mainitaan siis "Laadukkaan ja nopean käyttökokemuksen takaamiseksi tasapuolisesti kaikille asiakkaille, DNA varaa oikeuden asiakaskohtaiseen verkon tiedonsiirtokapasiteetin hallintaan. Tämä tarkoittaa liikenteenhallintaa ruuhkatilanteissa niillä asiakkailla, joiden datakäyttö on ylittänyt 200 gigatavua kuukauden aikana.". Liikenteenhallinta koskee siis niin puhelinliittymiä kuin liikkuvia laajakaistoja.

    Liikenteenhallinnan tavoitteena on edistää tehokasta verkkoresurssien käyttöä ja optimoida tiedonsiirron kokonaislaatua parhaan mahdollisen palvelun mahdollistamiseksi kaikille asiakkaillemme. Liikenteenhallinnalla DNA vastaa verkon liikenteen määrän voimakkaasta ja usein ennakoimattomasta vaihtelusta syntyviin haasteisiin, varmistaakseen esimerkiksi kriittisten palvelujen ja sovellusten luotettavan toiminnan liikenteen määrästä riippumatta.

    Asiakkaalle liikenteenhallinnasta syntyvät vaikutukset ovat lähes poikkeuksetta vähäisiä. Tällaisia vaikutuksia ovat esimerkiksi yhteysnopeuden hetkellinen hidastuminen tai viiveen lisääntyminen, jotka ajoittuvat pääsääntöisesti verkkoliikenteen ruuhkapiikkeihin.
    DNA Hanna palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.