30 vrk tehonetti ei toimi ollenkaan

Latasin eilen puhelimeeni 30 vrk tehonetin. Liittymässäni oli tällöin aktivoituna vielä vanha 30 vrk tehonetti, joka toimi erittäin hyvin. Tämä netti, jonka latasin eilen, ei ole toiminut ollenkaan, vaikka olen sammuttanut puhelimeni ja käynnistellyt nettiä uudelleen päälle. Yritin myös vaihtaa sim korttini vanhaan puhelimeeni ja koittaa toimiiko sillä, ei toiminut. Latasin myös DNA sovelluksen, ja otin sieltä päivän ilmaisen netin. Ensin näytti, että on 1 pv netti päällä; ei toiminut. Hetken päästä näytti, että on yli 30 pv nettiä, eikä siltikään toimi yhtään. Nettiäni on nyt kulunut turhaan, kun en edes pysty käyttämään sitä. DNA:n sivulla lukee, että netit ovat jonossa, mutta paketti ei ole mennyt päälle, vaikka sen pitäisi mennä päälle automaattisesti.

Kommentit

• Hei Emilia!

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044, niin selvitetään prepaid-ongelmaa tarkemmin. Kiitos!