3d lähetykset

koska tulee 3d lähekset?

Kommentit

• Eihän uusiss telkkareissa enää mainosteta 3D:tä, joten se taisi olla ohimenevä ilmiö.
    PW
  • milla onkin vanha 3d töllö ja uusi 3d videotykki ja uusi 3d digiboksi ja uusi 3d av-vahvistin
    tomi
  • 3D lähetykset oli ja meni, ja ei varmasti ole tulossa pitkään aikaan takaisin, kun huomioidaan, että TV-laitteita ei enää saa 3D varusteltuna - projektoreita kylläkin. DNA kaapelissahan oli joku 3D kanava jakelussakin kokeiluluontoisesti 2-3 vuotta sitten. Näkyi ilmaiseksi katselukortin hinnalla useita kuukausia. Sisältö oli aikamoista roskaa ja 3D oli toteutettu SBS (Side by Side) -tekniikalla. DVB ei taida edes mahdollistaa aitoa frame packed 3D:tä (Blu-ray).
    Hande
  • tomi