3G liittymän nopeus jää pysyvästi Edge tasolle

Kylmäkäynnistyksen jälkeen ja tullessani ulkomailta Samsung A5-puhelimeni toimii ihan mukavasti 3g tai HSPA moodissa. Mutta noin viikon jälkeen se tippuu Edge-nopeuksille (näytössä E) ja jämähtää siihen kunnes teen restartin. Tämä on keväästä lähtien nyt toistunut useamman kerran. Puhelimessa on uusin softa. On melko häiritsevää, kun datanopeus tippuu radikaalisti ja jää siihen. Neuvoja?

Kommentit

• Hei N R!

Nyt kuulostaa kovasti siltä, että vika on puhelinlaitteessa. Oliko sinulla valittu asetuksista 3G ensisijaiseksi verkkotyypiksi?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • "Network mode= 4G/3G/2G (auto connect)"
    N R
  • Taisi olla DNA tuen seurannassa viime talvena jonkun aikaa kun oireili. Nyt vaikuttaisi siltä että vika olisi palannut viime kuukausina.
    N R
  • Jos sinulla on käytössäsi vain 3G verkkoa käyttävä liittymä niin kokeile vielä vaihtaa tämä automaattinen yhdistäminen muotoon 3G/2G (auto connect) eli pudota 4G pois valinnasta. Osalla puhelimista on ongelmia 4G verkon etsimisen kanssa jos liittymä ei tue sitä ja yhteys voi kertomasi kaltaisesti pudota 2G verkkoon, samaa vikaa ei ole 4G liittymillä

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos vihjeestä, Ei vaan auttanut. Nyt on taas Edge jämähtänyt päälle ;-(
    N R
  • Hei N R,

Olethan siinä tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluumme niin tutkitaan asiaa tarkemmin, kiitos.