3g-liittymiä DNA:lla?

Onko DNA:lla tarjolla 3g liittymiä (Doro 5517 ehdolla hankittavaksi)?
Veli Taskinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Eipä taida olla enää ns. 3G-liittymiä , mutta kaikki nykyiset liittymät toimivat sekä 2G , 3G että 4G-verkoissa. Jos puhelin tukee vain 2G:rä ja 3G:tä niin se toimii sellaisissa verkoissa.

Tuohon Doroon voisi suositella esim. DNA Jämpti- tai DNA Puhe Plus-liittymää.

https://www.dna.fi/puhe
    Veikko
  • Dna:llahan on ollut se hyvä puoli että liittymillä voi käyttää mitä vain verkkoa, 0,12 M liittymä toimii myös 4G verkossa samoin vanhat pakkodata 0,25M liittymät.

Elisa ainoastaan estää uusimman verkon käytön jos ei ole uutta liittymätyyppiä ja ei maksa tarpeeksi.

Jos puhelimella ei käytetä nettiä suosittelen käyttämään vain 2G verkkoa (yleensä säästää akkua) ja vinkkinä kannattaa kurkata sellaisia liittymiä kuin globetel
    Sami
  • Kaikki nykyiset liittymämme ( https://www.dna.fi/puhe ) toimivat 2G, 3G ja 4G verkoissa eli puhelin ei tarvitse erillistä liittymää jos se toimii vain 2G tai 3G verkossa