3G markkinarako?

Näkeekö dna 3G verkossa markkinaraon, kun kaikki muut operaattorit aikovat sulkea 3G verkon 2023?

Nyt olisi hyvä mahdollisuus ansaita uusia asiakkaita ja mahdollisesti voisi saada runsaasti yritysasiakkaita, joilla on paljon 3G laitteita. Suomen ainoa operaattori jolla 3G verkko. Miten dna tekee?

Kommentit

• ironia päälle:
    dna, jonka telenor omistaa, sulkee umts verkon 2023 niin kuin kilpailijat. sitä ennen suljemme gsm-verkon vuonna 2022. jos sinulla ei ole volte tai vonr tukea niin mene kilpailijan half-rate koodekki verkkoon. smirk smirk smirk smirk.
    ironia pois:

yhteisverkostakin voisi kysyä?
    lasselusse
  • Kai yhteisverkko tekee niinkuin sen omistajat. Taajuuslupa vanhenee 2023 ja yhteisverkko vaan ylläpitää toisten taajuusluvan mukaista verkkoa.
    Nythän on kyse siitä jatkaako dna luvan voimassaoloa, toivottavasti.

Muille operaattoreille (ja mahdollisesti dna:lle) kysymys: mitä teette 3G:stä vapautuvalla taajuusalueella? Lisää gsm:ää vai joku 4G vai odotatteko koko 900MHz verkon vapautumista?
    Sami