443 ja 47169 portit ei toimi enään

Mulla on 443 ja 47169 porttien uudelleenohjaukset ja eilen (14.04.2022) ei enään yhtäkkiä toimikkaan

Onko jollain muulla ollu samaa ongelmaa? Kaikki muut portit toimii, eikä modeemin resetointi auttanu asiaan

Soitin DNA:lle, mutta olivat silleen, ettei ei ole heidän vika
Miicat_47

Kommentit

• Mikäli sillä kyseilellä netillä tänne kirjoittelet, niin hyvin näyttää portti 443 toimivan. Jos taas ohjaus sisäverkossa ei toimi oikein, niin silloin ei liity DNA:han oikeastaan mitenkään
    LW
  • Siis, mulla on verkkosivu pyörimässä ja kukaan ei pääse sinne enään, http portti toimii

Voit testaa:
    - http://redpurr.miicat.eu:4747/ (ei 80 portti, mutta tulee läpi)
    - https://miicat.eu
    Miicat_47
  • Äh, ylempi linkki piti olla: https://redpurr.miicat.eu:4747/
    Miicat_47
  • PW
  • Asun uudellamaalla, mutten Helsingissä tai Vantaalla, niin tuo ei taida vaikuttaa tähän?
    Miicat_47
  • Kiinteässä verkossa siis olet. Jos ei suoraan julkisella ip:lläkään enää toimi niin dna:n vika selvästi. Reitittimen takaa on voinut reititin omia kyseiset portit esim. Ohjelmisto päivityksen tai dna:n ohjelmoinnin vuoksi. Toki jos reititin on joku muu kuin operaattorien niin täysin mahdollista että ip osoite vaihtunut ja joko sisäverkon päässä joku mennyt sekaisin tai dna:lla on vielä palomuuri blokattuja ip osoitteita jaossa.
    Sami
  • Nyt näköjään toimii ipv4 ja ipv6 ainakin osittain "Protokolla ei ole tuettu
    Asiakas ja palvelin eivät tue yhteistä SSL-protokollan versiota tai salausohjelmistoa."
    Sami
  • Silloin DNA oli ajanu jonkun päivityksen modeemiin, kun ei enään toiminu

Tiiätkö, miten sais uusittua julkisen IP:n? Reboottaus ei taida riittää siihen?
    Miicat_47
  • Reboottaus ei kiinteässä riitä. Mac osoitteen vaihdolla onnistuu, mutta sitä ei niinvaan vaihdeta. Siltaamaan tilaan kun laittaa niin sitä kautta helpompi kun voi laitetta vaihtaa perässä, mutta harvalle on se vaihtoehto (kun monissa laitteissa joutuu siltaamaan koko laitteen, eikä yhtäverkkoporttia) , eikä siltikään mac:in vaihto ole niin helppoa.
    Sami
  • Hei!

Kiitoksia kaikille! Tämä ongelma on meillä nyt selvityksessä ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Vika on nyt saatu korjattua kuntoon. Modeemi tarvitsee käynnistellä vielä uudelleen niin tämän jälkeen kaikki pitäisi taas toimia normaalisti. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija