4G DATA IP-avaruus

Mikä on 4G data-liittymien IP-avaruus? Käytän liittymää laitteessa joka keskustelee pilvipalvelun kanssa enkä haluaisi avata palvelua koko maailmalle vaan rajata nimenomaan DNA 4G data-liittymän IP-osoitteille.

Kommentit

• Ainoastaan WAN IP näkyy maailmalle. Reitittimen IP- osoitteet ovat paikallisia. Eli haluamasi toiminto on valmiina.

Tarkista WAN IP:si: https://whatismyipaddress.com/
    debianxfce
  • Ilmeisesti Mika nyt kuitenkin tarkoitaa sitä että pystyisi blokkaamaan esim viron yms muiden maiden/palvelun tarjoajien "nettiyhdeydellä" pääsyn kyseiseen "pilvipalveluun" ..näin ainakin itse käsitin ....... Ei tosin kyllä täysin ite tajua että miksi...Kun aina kuitenkin löytyy kiertotie jolla hakkerit yms sinne pääsee jos oikeesti haluavat,Ja eikös noi Pilvipalvelut ole kuitenkin tunnuksien takana,eli ei sinne normalit käyttäjät pääse niin vaan ???
    foliohattu