4G ei toimi Etelä-Haagassa

Maanantaista lähtien ollut toimimatta.
Näytä paras vastaus

• Hei,

Olethan kokeillut käynnistää laitteen uudelleen? Oletko kokeillut SIM-korttia jossain toisessa laitteessa?

Jos ei noilla ratkea, niin  kannattaa jättää häiriöilmoitus DNA:n ilmaisessa häiriöilmoitusnumerossa, 24/7.

0800 300 500

- Purnipsi
    Purnipsi
  • Olen käynnistänyt uudelleen. SIM-korttia en ole vielä irrottanut. Tosiaan muualla toimii normaalisti, esim. Vallilassa ja maaseudulla. Etelä-Haagassa vain gsm toimii. Jotain selvästi muuttui ma 30.8.
    TK
  • Edit: Siis ma 30.7.
    TK