4g modeemin (MF286) signaalin laatu huonontunut??

Ennen on aina ollut 5 "palkkia" mutta viime aikoina on tippunut 3:een. Masto kuitenkin 500m päästä. Asun pienellä paikkakunnalla ja ei ole kerrostaloja tai vastaava joka estäisi signaalin....
Siniliha Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Kannattaa ensin katsoa ohjeet yhteysongelmiin sivuiltamme https://www.dna.fi/tuki-netti ja tarkistaa mokkulan asetukset/päivitykset. Ohjeet löydät täältä https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-4g-wlan-mf286.

Jos signaalin vahvuuden muutos vaikuttaa yhteysnopeuksiin ja yhteyden toimivuuteen edelleen niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme selvittämään ongelmaa tarkemmin asiakastietojen kanssa.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Voit olla yhteydessä meihin myös Minun palvelustani löytyvän sähköisen yhteydenottolomakkeen tai Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.