4G mokkula pätkii jatkuvasti

4G yhteys on huonontunut koko kesän ja nyt se pätkii ja hidastelee niin pahasti etten meinaa edes peliin päästä.
3G toimii suurimmalti osin eikä pätki samoin, mutta on muuten hyvin hidas.
Olen resertoinut koko modeemin moneen kertaan ja koittanut joka kaistaa erikseen. Ei vaan suostu tasoittumaan. Tämä Hyvinkäällä.
Kes Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • 4G speedtest: PING ms 25, DOWNLOAD Mbps 8.01, UPLOAD Mbps 9.61
  3G speedtest: PING ms47, DOWNLOAD Mbps 7.55, UPLOAD Mbps 3.22

  Ei häävit tulokset.
  Ei ole tosiaan ollut ongelmia ennen kesää...
  Kes
 • 4G tosiaan hyppii PING ms 794  ja pätkäisee sitten yhteyden...
  Kes
 • Moi! Harmi kuulla, että 4G -yhteyden kanssa on ongelmaa. 4G -verkossa nopeuden normaali vaihteluväli on 4 Mbit/s ylöspäin. Olisitko yhteydessä maksuttomaan vikapäivystysnumeroomme 0800 300 500, niin pääsemme tutkimaan yhteysongelmaa tarkemmin, kiitos.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Tää on vaan ihan vitsi 😀 (Ei edes naurata.) Ovat tehneet jotain muutoksia kesän aikana 4G yhteyksiin. Alueellani sama ongelma ollut kesästä lähtien. Ja isolla alueella. Kavereiden ja tuttavien kanssa keskusteltuani kaikki huomanneet saman. Todella hidasta normaalina kotonaolo aikana n.0.3Mbps - 4Mbps. Tuurilla 6Mbps pari minuuttia. Klo.24.00 nousee nopeudet melkein luvattuihin 5-60Mbs ja pysyvät n. klo.15.30 asti näin. joitakin muutoksia saattanut olla tunti kohtaisesti. Tosin oli korona aikaan pois pelistä myös päivällä. Kaista ei vain riitä kaikille. Pudotettu joko 5G myynnin takia tai koronan. Voihan myös että on myyty enemmän kuin kapasiteetti riittää. Mitään ongelmiahan ei asiakkaille myönnetä. PS. Ei oo foliohattu vielä päässä, mutta voisi sitä yrittää seuraavien hyvien vinkkien toivossa. Lähtee kyllä takaisin vaihtoon vanhalle operaattorille 4 liittymää. Siitä sitten porukalla katsomaan vaikka Netflixiä... https://dna.speedtestcustom.com/result/61995730-0284-11eb-a4fe-c1895c11da67
  Olihan tääkin kokemus

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.