4G Nettimodeemi

Mikähän asetus on vinossa kun koitan hakea pelissä serverilistaa ja modeemin lokit toteaa vain monesti että:

Security
Warning
Detect UDP port scan attack, scan packet from (eri IP osoitteita)

Olis ihan mukava jos tuon ominaisuuden saisi jollain pois / asetettua pelin poikkeukseksi koska tällähetkellä se katkaisee palvelimien hakemisen.
Kalle Melender Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Tähän lisätäkseni vielä:

Portforwardista koitan aukoa portteja, mutta kun port checkerillä sitten tarkistan onko auki niin eipäs ole. Palomuuri päällä tai ei, ei vaan aukene.
    Kalle Melender