4g reittittimen DHCP asetukset

Käytössä Asus 4g AC53U reititin. Tänä kesänä pätki yhteyttä ja asetussivulla ilmoitus: Internet palveluntarjoan DHCP ei toimi oikein. Reititin resetoitu useaan kertaan ja välillä toimii max. tunnin, välillä ei ollenkaan. Reititin käytössä veneessä ja antenneina 2 kpl Promarinen ulkoantennia.
Onko jotain speciaaliasetusta jota voisi kokeilla, koska aiemmin toimi heti pikaasetusten jälkeen?
Veneilijä

Kommentit

• Kokeillaan nyt kun kukaan muu ei ota kantaa.
    Siltaavassa tilassa ja jokin muu reititin jakaa laitteille yhteyden ja dhcp palvelut?
    Pitäisi olla reititin- tilassa joka jakaa wifin ja dhcp:n?
    Talvensa