4G yhteyden nopeus hidastunut

Yhteysnopeus kuvan tolpasta ollut aikasemmin 15-30Mbps riippuen kellonajasta. Nyt nopeudet reilun viikon nopeudet ollut 1-3Mbps. Onkohan tehty jotain muutoksia? Kokeiltu kahdella eri modeemilla ja pakotettu eri kanaviin / tolppiin. Tässä tolpassa paras signaali ja yhteys.

Kommentit

• Voisiko tuohon saada laitettua ulkoisia antenneja, en osaa tuosta katsoa mikä taajuus käytössä, mutta menee teoriassa tähän haarukkaan:

RSRP Arvo: -90dBm - 100dBm Kohtalainen
    RSRQ Arvo -12dB - 15dB Paljon häiriötä, käyttökelvoton yhteys

https://www.taisto.org/Mobiiliverkkotekniikka
    JJJ
  • Moi,

Ulkoinen antenni käytössä talon antennimastossa. RSRQ ollut todella korkea aina täällä. Arvot on pysynyt suhteellisen samana viimeiset 2 vuotta kun on ollut ko. kokoonpano käytössä. Nyt vaan yhtäkkiä DL nopeudet laskenut huomattavasti. Upload ei ole muuttunut juurikaan, se on aina pyörinyt 3-8Mbps.

Juha
  • Nyt kun kokeili nopeutta vähän myöhenmpään kellonaikaan niin tulokset onkin ihan toista luokkaa. Olisiko tolpan kapasiteetti vähän ahtaalla?? Tämähän on sitten palvelun tarjoajan ongelma..

Juha
  • Hei Juha!

Kannattaa olla yhteydessä puhelinpalveluumme numerossa 044 144 044 jossa voidaan tarkemmin katsoa yhteyttä ja mikä tilanne verkon suhteen on tällä hetkellä alueella.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kannattaa dna:n ruveta kattelemaan niitä tolppiaan kun koko kankaanpäässä ei saa millään laitteella ja liittymällä esim. Tänään klo 22:30-23:00, 4 eri laitteella liittymien nopeudet 100-300 ja todelliset nopeudet pyörii 4-10 megan välillä.

Vai onkos käynyt niin hassusti että on myyty enemmän liittymiä mitä kaapeleissa on varaa?
    Järjettömän nopea