4G yhteyden nopeus hidastunut

Yhteysnopeus kuvan tolpasta ollut aikasemmin 15-30Mbps riippuen kellonajasta. Nyt nopeudet reilun viikon nopeudet ollut 1-3Mbps. Onkohan tehty jotain muutoksia? Kokeiltu kahdella eri modeemilla ja pakotettu eri kanaviin / tolppiin. Tässä tolpassa paras signaali ja yhteys.

Kommentit

 • Voisiko tuohon saada laitettua ulkoisia antenneja, en osaa tuosta katsoa mikä taajuus käytössä, mutta menee teoriassa tähän haarukkaan:

  RSRP Arvo: -90dBm - 100dBm Kohtalainen
  RSRQ Arvo -12dB - 15dB Paljon häiriötä, käyttökelvoton yhteys

  https://www.taisto.org/Mobiiliverkkotekniikka
 • Moi,

  Ulkoinen antenni käytössä talon antennimastossa. RSRQ ollut todella korkea aina täällä. Arvot on pysynyt suhteellisen samana viimeiset 2 vuotta kun on ollut ko. kokoonpano käytössä. Nyt vaan yhtäkkiä DL nopeudet laskenut huomattavasti. Upload ei ole muuttunut juurikaan, se on aina pyörinyt 3-8Mbps.

 • Nyt kun kokeili nopeutta vähän myöhenmpään kellonaikaan niin tulokset onkin ihan toista luokkaa. Olisiko tolpan kapasiteetti vähän ahtaalla?? Tämähän on sitten palvelun tarjoajan ongelma..

 • Hei Juha!

  Kannattaa olla yhteydessä puhelinpalveluumme numerossa 044 144 044 jossa voidaan tarkemmin katsoa yhteyttä ja mikä tilanne verkon suhteen on tällä hetkellä alueella.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Kannattaa dna:n ruveta kattelemaan niitä tolppiaan kun koko kankaanpäässä ei saa millään laitteella ja liittymällä esim. Tänään klo 22:30-23:00, 4 eri laitteella liittymien nopeudet 100-300 ja todelliset nopeudet pyörii 4-10 megan välillä.

  Vai onkos käynyt niin hassusti että on myyty enemmän liittymiä mitä kaapeleissa on varaa?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.