4G yhteys epätasainen

Hyvinkäällä parin päivän aikana ilmennyt netissä selvää hidastelua. normaalista yli 100mbps latausnopeudesta saa tulokseksi noin 20-60.. Packet lossia on ja jitteri 60-100ms. Sama on koneella joka piuhalla kiinni modeemissa ja puhelimella. Modeemi uudelleen käynnistetty useampaan kertaan.

Kommentit

• Hei Samuli!

Hyvinkäällä ei ainakaan tällä hetkellä ole tiedossa mitään yleistä vikaa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa päästään selvittämään yhteyden toimintaa tarkemmin.

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.