4G Yhteys Espoo

Onko espoon aluella 4G jotain ongelmia kun tullut keskimäärin 2-3 megaa nopeutta 4G liittymästä viimeisen muutaman päivän ajan. Kaikki kotikonstit käytetty, mutta mikään ei ole auttanut. Testattu kolmella eri DNA liittymällä ja kaikissa sama ongelma tällä alueella. Telia liittymästä puhelimella tulee 50 megaa mistä maksettu.

Kommentit

• Hei M!

Espoossa on ainakin Etelä-Leppävaaran alueella tehty tällä viikolla verkon huoltotöitä, jotka ovat voineet vaikuttaa yhteyksien toimivuuteen https://corporate.dna.fi/huoltotiedotteet?type=resttukari2&id=92905&scrollTo=ao1EtE2RcOuQ.

Jos tämä ei kuitenkaan ole aluettanne niin kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme, että pääsemme selvittämään ongelmaa tarkemmin asiakastietojen kanssa. Muita huoltoja ja vikoja ei ole siis Espoon alueella tällä hetkellä tiedossa.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30
    DNA Hanna palveluasiantuntija