4K sisältö

Onko DNA:lla minkäänlaista aikomusta tuoda 4K-sisältöä asiakkaiden saataville kun nopeata nettiäkin mainostetaan sen varjolla? Ilmeisesti mitään TV-kanavia turha odottaa mutta esimerkiksi vuokraamon voisi jo hyvinkin päivittää nykyaikaan.

Kommentit

  • Aikomuksista ei ole mitään tietoa, mutta tälläkin hetkellä Viasatin sportti tai Kulta pakettiin kuuluu kokeilumielessä Viasat Sport Ultra HD -kanava (vain kaapeli-TV). Sen lisäksi jotain kokeiluja on menossa uudella 858 MHz taajuudella testimuksissa. Siellä lähetellään jotain testisisältöä, joka on merkitty UHD/HEVC sisällöksi. Voi toki olla ihan jotain muutakin, kun on testi kyseessä.
  • Viasatin UHD-kanavan saa myös näkymään chromecastin kautta missä tahansa jos vain kaistaa riittää. Mutta voisivat aloittaa kehityksen vaikka tuosta vuokraamosta joka on aivan hirveää kuraa. Tämä ärsyttää kotimaisissa tv-jutuissa ku minkäänlaista kilpailua ei ole eikä esim DNA:n tarvitse tehdä minkäänlaista kehitystyötä asian eteen ku asiakas ei voi valita mitään. Onneksi sen vuokraamon voi valita mutta mieluummin rahat laittaisi kotimaahan kuin Googlelle tai Applelle.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.