4K sisältö

Onko DNA:lla minkäänlaista aikomusta tuoda 4K-sisältöä asiakkaiden saataville kun nopeata nettiäkin mainostetaan sen varjolla? Ilmeisesti mitään TV-kanavia turha odottaa mutta esimerkiksi vuokraamon voisi jo hyvinkin päivittää nykyaikaan.

Kommentit

• Aikomuksista ei ole mitään tietoa, mutta tälläkin hetkellä Viasatin sportti tai Kulta pakettiin kuuluu kokeilumielessä Viasat Sport Ultra HD -kanava (vain kaapeli-TV). Sen lisäksi jotain kokeiluja on menossa uudella 858 MHz taajuudella testimuksissa. Siellä lähetellään jotain testisisältöä, joka on merkitty UHD/HEVC sisällöksi. Voi toki olla ihan jotain muutakin, kun on testi kyseessä.
    Hande
  • Viasatin UHD-kanavan saa myös näkymään chromecastin kautta missä tahansa jos vain kaistaa riittää. Mutta voisivat aloittaa kehityksen vaikka tuosta vuokraamosta joka on aivan hirveää kuraa. Tämä ärsyttää kotimaisissa tv-jutuissa ku minkäänlaista kilpailua ei ole eikä esim DNA:n tarvitse tehdä minkäänlaista kehitystyötä asian eteen ku asiakas ei voi valita mitään. Onneksi sen vuokraamon voi valita mutta mieluummin rahat laittaisi kotimaahan kuin Googlelle tai Applelle.
    Janne