5G CPE Pro Päivityksiä?

Onko Dna päivittämässä tätä mokkulaa? Elisalla on tulossa tässä kuussa päivitys kyseiseen modeemiin.
Keijokoo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• 10.0.1.1 on oma ja 400M 5G yhteys on max <100M.Auttaisikohan ton laitteen päivitys niin ehkä voisi valita että käyttääkö 5G/4G ja mitä taajuuksia?.Elisalla mennään jo 10.0.5.11 H351SP3C6201 versiossa.

vanha asiakas
  • Joo on outoa, että Elisalla paljon uudempaa versionumeroa. Dna vielä vakioversiossa eikä tuonut päivitystä saataville.
    Keijokoo
  • Saakos ketään tolla yli 100Mbps nopeuksia 5G/4G? lanin kautta?.Miten ton wan portin saa käyttöön?.
    vanha asiakas
  • Yli 200MBps 4G yli täällä tulee. Wan portti säädetään toimimaan purkin hallinnasta verkkoasetukset ja ethernet asetukset.
    Keijokoo
  • Mikäs versio sulla on firmwaresta?.
    vanha asiakas
  • Ei noita dna/elisan yms muiden palveluntarjoajien omien firmisten numeroita kannata verrata keskenään ,ne kun ovat täysin erillaiset.
    Ja onko siinä nykyisessä firmiksessä jotain vikaa vai ootko vaan että "mä haluun viimesimmän" vaikka se olisi bugisempi kuin nykyinen.......
    foliopipo
  • Toi tunki aamulla uuden 10.0.5.11(H351SP3C6201) firmiksen.Tiedä sitten että johtuiko siitä että sai yhteyden 5G tukiasemaan.Se ei vaan pysynyt siinä vaan laski >4G(ja kun boottaat niin se ottaa 4G+:na),samalla laski nopeus n170 >100M.Tohon 5G:n on huono yhteys ja niitä ei käsittääkseni cellmapperin mukaan ole täällä kuin yksi.Noi kaikki saa käyttöönsä saman firmiksen jota ne sitten muokkaa omille asiakkailleen(eli mitä voi ja ei voi laittaa laitteesta päälle).Mielummin mä otan käyttöön uusimman version kuin jonkun vuoden vanhan.
    vanha asiakas
  • Nyt on Dna purkille päivitys 10.0.5.11(H351SP3C6201) saatavilla viimeinkin.

Keijokoo