5G Kotkaan?

Millon 5G Yhteydet Kotkaan Tulossa?

Keijokoo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei!

  5G-verkkojen laajentumisesta päivitetään tietoa sivuillemme https://www.dna.fi/5g-verkko
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Onpa järkyttävän surkeat sivut, siis toimii Hyvinkäällä (jollain pienellä alueella) Tällähetkellä? Ei tuolta mitään selvää saa alueista.
  JJJ
 • DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, Turussa ja Hyvinkäällä.

  5G-verkon rakentaminen edellä mainituilla alueilla jatkuu, ja DNA laajentaa 5G-verkkoa ripeästi myös uusille paikkakunnille, sillä matkaviestinverkkoa on valmisteltu jo pitkään kohti 5G-aikakautta. Alkuvuoden aikana DNA:n 5G-verkko laajenee Espooseen, Ouluun, Jyväskylään, Lahteen, Kuopioon, Vaasaan, Hämeenlinnaan, Seinäjoelle, Raumalle, Poriin, Raisioon, Heinolaan, Nokialle, Pirkkalaan, Ylöjärvelle, Lempäälään, Sipooseen, Ruskoon ja Lietoon.

  Lisätietoa aiheesta löytyy myös tiedotteestamme https://corporate.dna.fi/lehdistotiedotteet?type=stt2&id=69873539&scrollTo=UJpEOgFgPw1f ja verkon laajentumisesta tullaan tiedottamaan sivuillamme jatkossakin.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • DNA:lla on 5G-verkkoa Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, Turussa ja Hyvinkäällä. Ainakaan DNA:lla ei ole alkuvuoden suunnitelmissa laajentaa Kotkaan.

  https://www.dna.fi/5g

  Tällä sivulla ainakin hyvä kartta missä pitäisi kuulua.
  Olkitu
 • Tuolla kyllä oli tulevissa paikoissa kartalla omakin paikkakuntani mainittuna. Erijuttu sitten millon tulee ja varsinkin millon tulee 2km päähän keskustasta taajamaan. 

  Pitääkö tohon kotipakettiin ottaa tuo 500e asennus pakollisena? Sen lisäksi 400meganen kotiliittymä 8e/kk kalliimpi, kun mobiili, mikähän järki siinäkin on. 

  Vuokralaiselle varmaan pakko hankkia tuo kun saatavilla, nykyinen 4G hermostuttaa molempia surkealla ilta nopeudella.
  JJJ
 • Aika laajasti DNA rakentaa verkkoa juuri taajamiin - myös keskusta-alueiden ulkopuolelle. DNA:n huoltotiedotteita kannattaa seurata sillä siellä näet missä nyt rakennetaan. Esim tässä viikko 7:n asennukset https://corporate.dna.fi/huoltotiedotteet?type=resttukari2&id=82987

  Kaikki vaikuttaisi olevan aivan uusia tukiasemia nykyisten tilalle että pitäisi myös 4G:lläkin parantua nopeuksia.
  Olkitu

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.