5g liikkuva laajakaista

Äidilleni on myyty puhelimessa määräaikainen liikkuva 5G liittymä Kuusankoskelle, missä ei edes 5G:tä ole. Kai voimme DNA liikkeessä vaihtaa 5G liittymän halvempaan 4G liittymään ilman kustannuksia?
Teemu Partti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kaikki liittymät on nykyään tietystä nopeudesta (max.nopeudesta) alkean 5G statuksella, vaikka toimii tietysti 4G-verkossakin.

Jos nopeutta ei tarvi tai ole saatavilla (olikohan 200mbit ylöspäin). Niin toki on etämyynnissä perusoikeus ja voi vaihtaa asiakaspalvelussa toiseen max nopeuden. Ilman kustannuksia onkin eri juttu liittymä kun on myös 4G, koittakaa neuvotella.
    JJJ
  • Hei Teemu!

Uudet liittymät tukevat 5G:tä, mutta mikäli verkkoa ei vielä ole saatavilla, toimivat ne normaalisti 4G- tai 3G-verkon puolella.

MIkäli haluatte perua sopimuksen tai vaihtaa liittymätyyppiä, olettehan liittymän omistajan kanssa tämän osalta yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme joko soittamalla numeroon 044 144 044 tai laittamalla viestiä omistajan Oma DNA -sovelluksen kautta.