5g liittymä portit auki

Hei. Onko DNA 5gliittymässä portit auki siten, että pääsen 5g-yhteyden päällä ollessa kotona olevaan verkkolevyyn ym. muihin laitteisiin käsiksi?

Kommentit

• minulla ei ole 5g:tä dna:lta joten oletan asiat samoiksi kuin lte:ssä.

lähde: https://www.dna.fi/tuki-netti#kayttoonotto , sieltä yhteysosoitteet ja ip-osoitteet

testailin palomuuria ja muutoksia on tapahtunut. jos käytössä apn:internet niin ipv6 on julkinen ja ipv4 on natattu ip. käytännössä tarkoittaa että ipv4 ei toimi sisään ja ipv6 on lähes täysin auki.

jos apn:julkinen.dna.fi. niin ipv4 ja ipv6 ovat julkisia ja palomuuri lähes auki kaikissa porteissa. julkinen apn-osoite ei toimi puhe-liittymissä.
    lasselusse