Siirry uusimpaan kommenttiin

5g tarjouksia tulee vaikka ei voi hyödyntää, prepaid liittymä?

Ei tunnu kustannustehokkaalta tuo 5g mainoksen tuleminen prepaid numeroon kun en asu 5g alueella? Olisiko hyvä jos voisi joskus postinumeronsa vaikka ilmoittaa markkinointia varten? Tarvittaessa siis jos muuttaakin. Tai jos operaattori numeroiden sijainnin perusteella eikö osaisi kohdentaa markkinointia?

Sitten on outoa kun dna myymälästä jos ostaa 5g puhelimen vain ja sanoo että ei tarvitse liittymää koska dna ei ole alueella 5g, niin myyjä väkisin koettaa myydä 5g liittymää? En ole niin vanha että semmoisia ostaisin. Tiedän kun vanhoille joskus myytiin puhelimin myynnissä nettiliittymät ja oli vuoden käytössä vaikka myyjällä tiedossa että heillä peruspuhelimet oli tuolloin vain. Tai sitä ei kysytä erikseen onko millainen puhelin, kuten huomaan dna toiminnassa rakenteena olevan että tärkeintä on myydä kallein tuote tai liittymä, ei haluta edes ymmärtää sitä onko asiakkaalla mahdollista käyttää sitä palvelua?

Miten on ohjeistettu sitten myymälähenkilökuntaa jos myymälä ei ole 5g alueella, myyvät innokkaasti 5g liittymää?

Toki asiakkaan pitää itse tietää ja sanoa mitä voi ostaa. Voihan myymälästä ostaa pelkän laitteen. Dna eikö myös myy näitä 5g mokkulaa? Niihinkin taitaa sopia minkä vaan operaattorin sim-kortti jos ei asu 5g alueella? Älypuhelin siksi selkeämpi ostaa ilman liittymää.
asiakas2023vuosi

Kommentit

 • Tänä vuonna 5G-verkkoa laajennetaan ympäri Suomea, mikä motivoi meitä tarjoamaan asiakkaillemme 5G-liittymiä. Monet asiakkaat käyttävät jo 5G-liittymiä, vaikka heidän asuinalueellaan ei vielä ole 5G-verkkoa tai heidän laitteensa ei tue 5G-verkkoa. Huomion arvoista tässä on se, että 5G liittymän maksiminopeus on sama 4G verkossa. 

  Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme sopivimman vaihtoehdon ja selvittämään heidän tarpeensa jokaisen myyntitapahtuman yhteydessä. Tarjoamme myös myynnissä olevia 5G-mokkuloita, jotka ovat yhteensopivia muidenkin operaattoreiden kanssa.


  DNA Laura palveluasiantuntija
 • No jos et liiku koskaan 5G alueella (Ei se kotipaikka ole se määräävätekijä) ja koet ettet tarvitse liittymää jolla saa nopeutta myös 4G verkossa ja pääsee 5G-verkkoon, niin sitten et vaan ota sitä. DNA:lla taitaa kaikki yli 200 megaset olla nykyään "5G-liittymiä".

  Sama mokkuloissa, ihan sama onko 5G vai 4G, ne kyllä toimii kaikkien operaattorien korteilla, verkko vaan määrää saako siihen 4G:n päälle 5G taajuuden mukaan.

  Muutenkin eiköhän kohta joka liittymällä pääse 5G-verkkoon, niin ei tarvitse turhasta enää valittaa ihmisten.
  Pena
 • Miksi 5g nopeus on sama kuin 4g? Verkko voi siis muuten olla kattavampi mikä lisää toimintavarmuutta kun on ylemmällä tasolla?

  Siinä vaiheessa kun ei ole kuuluvuus kartassa 5g, eihän tuosta voi olla mitään hyötyä kuitenkaan.
  Sitten kun kuuluvuuskartassa 5g väri, voisi olla siis 5g liittymän maksamalla paremmin toimiva myös 4g laitekin?
  Sitä ennen sen maksaminen ei oikein houkuttele?
  asiakas2023vuosi
 • Esimerkiksi DNA:n Rajaton 5G 400M -liittymän verkon maksiminopeus on 400M sekä 5G- että 4G-verkoissa. Tämä merkitsee sitä, että 5G-liittymä tarjoaa etuja myös silloin, kun 5G-verkkoa ei ole saatavilla asiakkaan asuinalueella.

  Lopullisen päätöksen liittymästä tekee kuitenkin aina asiakas, ja meillä on edelleen saatavilla myös 4G-liittymiä.
  DNA Laura palveluasiantuntija
 • Se on parempi sitten maksaa noin ja tutkin tarjouksia kun seuraavan kerran pitää ostaa lisää aikaa.
  Onko tuossa älypuhelimen dna sovelluksessa sitten millä voi ladata prepaid nettiaikaa, miten nopea se 30 pv lisäys tai olen sitä aiemminkin kysynyt, voiko sovellusta kehittää että siitä voisi ostaa 30 pv köntän eri nopeuksilla ja hinnoilla?
  Muutenhan pitää mennä netin kautta laturi sivulle ostamaan eri vaihtoehtoja?
  asiakas2023vuosi
 • DNA prepaid- mobiilisovelluksessa kaikkien myytävien datapakettien nopeus on 300 Mbit/s.

  Kiitos kehitysehdotuksestasi!
  DNA Laura palveluasiantuntija
 • "ja meillä on edelleen saatavilla myös 4G-liittymiä."

  DNA Laura palveluasiantuntija

  ----
  Voisitte kohtapuoleen poistaa tuon rajoituksen ettei kaikilla liittymillä pääse 5G-verkkoon (koskee lähinnä vanhoja liittymätyyppejä), nyt uusmyynnissä olevista liittymistä vain 5-10M on enää pelkkiä 4G-liittyminä:  Pena

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.