5g tekee iphone 12 pro max puhelimen todella kuumaksi ja näyttö jähmenee

Asensin mun iphone 12 pro max puhelimen uutena puhelimena uudella icloud tunnuksella, eli ei backupeja. Kun pidän 5g päällä niin ja katson samaan aikaan twitch striimiä puhelin kuumenee todella kuumaksi ja näyttö jähmenee. Kun vaihdan 4g puhelin viilenee ja näyttö palautuu normaaliksi. Olen kyllä ainakin 5g toimivuuteen pettynyt vaikka signaalin voimakkuus ja nopeudet ovatkin todella hyviä. Tiedän että puhelimen kestää muutaman päivän indeksoida.

Kommentit

• Onkohan mun mahdollista vaihtaa puhelin uuteen? Koska uskon vahvasti että puhelimessa on jokin vika, myös applen foorumilla ja reditissä on postaus samasta aiheesta.
  • 5g verkossa kattosin 25min videon ja puhelin tuli todella kuumaksi ja akku väheni 86 -> 68, tiedän et 5g vie enemmän akkua mut tää ei voi olla normaalia. Mun iphone 11 pro max oli paljon parempi puhelin, ja pystyin kattomaan youtubea tunnin eikä akkua mennyt kuin pari prosenttia eikä puhelin koskaan ylikuumentunut.
  • Moi! Kannattaa tarvittaessa olla yhteydessä Apple -tukeen, josko heillä olisi antaa tähän liittyen jotain tietoa ja toimintaohjeita.

Halutessasi voit myös toimittaa puhelimen huoltoon; https://www.dna.fi/tuki-huolto

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Onkohan näissä iphoneissa muissakin samoja vikoja? Eli puhelin siis iphone 12 pro max ja ylikuumenee jos face-timea puhuu 15min ja herätys kellot soi jokapäivä itsekseen vaikka on katsottu kaikki asetukset läpi mitä vaan voi olla. Näyttö jähmettyy vähän väliä näppäimistö näppäilee vääriä kirjaimia ottaa kosketuksen siis jotenkin väärin. On ollut kyllä aika pettymys...
    Joonas
  • Samaa vikaa 12 pro max puhelimessa. 15 min teams yhteyttä ja puhelim ylikuumenee, näytölle lämpömittarin kuva ja täytyy ootetta että jäähtyy
    Heidi
  • Kun 5g tuli puhelimeeni iPhone 12 mini, puhelin kuumenee ihan normaalissa puhe- ja nettiselauskäytössä. Voinko jotenkin valita, missä verkossa puhelin toimii?
    Arja
  • Hei, sama juttu että puhelin näyttää 5g yhteyttä, vaikka en ole sellaista liittymää edes hankkinut. Puhelin on jatkuvasti tulikuuma käytettäessä, varsinkin nettiä käyttäviä sovelluksia eli melkein kaikki. Onko siis ainoa neuvo olla yhtwydessä Appleen

​Niina

Niina
  • Hei,
    Samaa ihmettelen, mitä Niina ja muut yllä. Puhelin kuumenee jo muutaman minuutin nettiselauksen aikana todella kuumaksi. Itse en koe, että 4G tai 5G verkolla olisi yhteyttä asiaan, kuumenee molemmissa verkoissa.

Hanna
  • DNA:lla ei ole tiedossa että ko. laitteiden kanssa oli yleisesti vikaa kuumenemisen kanssa. Asiasta kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä Applen omaan tukeen ja tarvittaessa toimittaa puhelin huoltoon Applen valtuutettuun huoltoliikkeeseen.

Apple-tuki
    https://support.apple.com/fi-fi
    puh: 0800 96372

Applen valtuuttamat huoltoliikkeet
    https://getsupport.apple.com/

mcare Oy
    https://mcare.fi/yritys/yhteystiedot/
    puh: 0600 418 712

DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Täällä sama vika, puhelin ylikuumenee kun 5g on päällä eikä puhelinta voi enää sen jälkeen käyttää ennen kuin on jäähtynyt. Kyseessä Iphone 12 Pro Max. Hienoa että tälläinen paska tuodaan markkinoille mitä kukaan ei voi käyttää. Dna asiakaspalvelu nostaa kädet pystyyn että mitään ei voi asialle tehdä, onneksi oli ”vaan” 1300€ puhelin xD
    Martti
  • Hei! Olen hankkinut tämän ainakin 5G-verkossa hetkessä kuumenevan puhelimen (iPhone 12 mini) teiltä, joten toimitanko puhelimen teille vai Applen huoltoon? Saanko huollon ajaksi toisen puhelimen käyttööni?
    Nimetön
  • Sama täällä. Iphone 12 mini kuumenee videolla, vaikka taustatoiminta on asetettu minimiin. Tätä menoa applesta tulee uusi nokia. Laturin poisjattäminen laitekaupassa on asiakkaiden riistoa.
    Mikko