5g tekee iphone 12 pro max puhelimen todella kuumaksi ja näyttö jähmenee

Asensin mun iphone 12 pro max puhelimen uutena puhelimena uudella icloud tunnuksella, eli ei backupeja. Kun pidän 5g päällä niin ja katson samaan aikaan twitch striimiä puhelin kuumenee todella kuumaksi ja näyttö jähmenee. Kun vaihdan 4g puhelin viilenee ja näyttö palautuu normaaliksi. Olen kyllä ainakin 5g toimivuuteen pettynyt vaikka signaalin voimakkuus ja nopeudet ovatkin todella hyviä. Tiedän että puhelimen kestää muutaman päivän indeksoida.
Toni Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Onkohan mun mahdollista vaihtaa puhelin uuteen? Koska uskon vahvasti että puhelimessa on jokin vika, myös applen foorumilla ja reditissä on postaus samasta aiheesta.
    Toni
  • 5g verkossa kattosin 25min videon ja puhelin tuli todella kuumaksi ja akku väheni 86 -> 68, tiedän et 5g vie enemmän akkua mut tää ei voi olla normaalia. Mun iphone 11 pro max oli paljon parempi puhelin, ja pystyin kattomaan youtubea tunnin eikä akkua mennyt kuin pari prosenttia eikä puhelin koskaan ylikuumentunut.
    Toni
  • Moi! Kannattaa tarvittaessa olla yhteydessä Apple -tukeen, josko heillä olisi antaa tähän liittyen jotain tietoa ja toimintaohjeita.

Halutessasi voit myös toimittaa puhelimen huoltoon; https://www.dna.fi/tuki-huolto