5Gghz wifi pätkii

5Gghz wifi pätkii jatkuvasti. yhteys katoaa ja kun koneella yrittää yhdistää niin sanoo että ei voi muodostaa yhteyttä tai sitten nettiä ei näy ollenkaan. perushoidot kokeiltu, sammutettu, nollattu jne. kun yhteys toimii, latausnopeus ~370Mb/s 400mb netillä.
wifi tukiasema kevyen väliseinän toisella puolella.

Kommentit

• Hei!

Toimiiko langaton yhteys siis lainkaan vai koskeeko ongelma ainoastaan tuota tiettyä kanavaa?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Tuota yhtä kanavaa koskee vain
    joel
  • Onko tuo aiemmin toiminut normaalisti ilman ongelmia, ja modeemia ei ole nyt tässä välissä siirretty?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ainakin DNA:n kaapelimodeemista: Sagemcom F-3686AC ja toisaalta Huawein B715 mokkulasta on valitettu tuosta 5GHz verkon katoamisesta. Ei ole tainnut tulla kuntoon kun laitteen vaihdolla.

Onko jommasta kummasta kyse?
    JJJ
  • Itsellä myös tuo Sagemcomin 3686 ja 5Ghz katoilee usein. Nyt ko modeemissa eivät pala mitkään valot, kun virrat käyttää kytkimestä pois ja päälle alin valo palaa hetken ja sitten on taas täysin pimeänä. Netti kuitenkin toimii lähes virheettä (sekä ethernet että wifi). Mystistä, onkohan purkki lahoamassa...
    kuokka
  • Itellä ei tuossa 3686:ssa toimi 5Ghz ollenkaan ja 2.4Ghz pätkii jatkuvasti. Ei pysty myöskään pelata konsolilla mitään netissä. Koko p*ska siltaavaan tilaan ja vanha modeemi kylkeen, niin yllättäen kaikki pelittää. Onneksi ostin käytettynä kolmella kympillä enkä uutena 130€, kun DNA:kaan ei suostu myöntämään ongelmiaan. Ratkaisu heidän kauttakin oli, että laita purkki siltaavaksi (= ohita koko modeemi)..
    einäin