700 MHz 4G-taajuus muutetaan 5G käyttöön Itä-Helsinki

Hei , tämä viime öinen muutostyö 22.06 00-03 ,Aamulla kun Heräsin ihmettelin minne 5g  verkko oli hävinnnyt puhelin näytti vain 4g+ eikä 5g, niinkuin oli jo pitkään toiminut  erinomaisesti  sisälläkin kerrostalo siis kyesessä jossa 5g littmä on viimevuoden oneplus 8 puheliemssa kiinni sim kortti. Nopudet ovat oleet 200-450mbps download puolella siis ja upload puolella 10-35 mbps  eli tosi hyvät singaali ollut -100  -  -105dbl ja tällöin 4G 700mhz verkko toiminut 5g ankkuritajuutena.Viime öisen jälkeen puhelin ei enää mennyt5g verkkon ja tämä kysymys miksi näin ?