Nokia 8110 4G - Whatsapp

Onko mitään tietoa whatsapin toimivuudesta 8110 4g:ssä?

Kommentit

• Valitettavasti tämän osalta ei ole vielä varmaa tietoa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei, saamamme tiedon mukaan Nokia 8110:n käyttämälle KaiOS-käyttikselle on tulossa WhatsApp. :-)
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Koskahan tämä olisi tulossa?
  • Kaikki muu on arvailua ja toivomista, paitsi se, että siinä ei ole watsappia.
  • Hei,
    Onkohan tähän tullut mitään päivitystä? Minulla on 8110 4G jonka ostin päälle viikko sitten, mutta en ole saanut päivitystä siihen vaikka se pitäisi olla olemassa. Tällä hetkellä puhelimessa pyörii versio 11.00.17.03 missä ei ole Whatsappia eikä se löydä päivityksiä ollenkaan, vaan sanoo että ohjelmisto onajan tasalla.
    Erik
  • Hei Erik!

Uusimman päivityksen mukana on tullut tuki WhatsAppille. Mikäli puhelin ei tätä päivitystä löydä niin kannattaa kokeilla vielä käynnistellä puhelinta uudelleen, mutta jos tästä ei ole apua niin otathan yhteyttä valmistajaan.