Ääni tulee myöhässä pahasti

Hei,
Kaikki tv:stä tulevat ohjelmat tulevat ääni viiveellä. Saman ohjelman, jos katsoo vaikka ruutu-palvelusta, niin ääni tulee aivan oikein.
Inhottava ominaisuus. Mitä asialle on tehtävissä?
Akk Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• @Annika,
    Kannattaisi ehkä tarkentaa. MItä tarkoitat TV:llä?
    Onko käytössä joku digiboxi tai TV-hubi?
    Kaapeliverkko vai antennisignaali?

Mistä se ääni tulee ulos, TV:n kaiuttimista vai kotiteatterijärjestelmästä?

Suosittelen että käytät jotain nimimerkkiä täällä foorumissa, oman nimen käyttöä kannattaa ehdottomasti välttää aina tällaisissa julkisissa palveluiissa
    A-P
  • Siis TV-hubi ja kotiteatteri. Meinasin kirjoittaakin tuosta kotiteatterista, mutta ajattelin ettei ole merkitystä, kun suorien tv-lähetyksien ja esim ruutu+ palvelun ohjelmien ääni tulee justihin samaa kautta. Tai esimerkkinä voi pitää vaikka TTK lähetyksiä, kun katson ne suorana, ääni tulee viiveellä, kun katson ne Katsomosta, ei tätä ongelmaa ole.
    En tiennyt tulevan nimen julkiseksi, harmittelin itsekin sitä jälkikäteen. Minusta tämä koko systeemi oli harhaanjohtava, olisin halunnut asiani dna:n henkilöille käsiteltäväksi, jotka oli lueteltuna samassa yhteydessä, en mihinkään keskustelupalstalle puittavaksi. Pitänee soittaa sinne.
    Saankohan tätä enää mitenkään pois kokonaan?
    Akk
  • Hei, olet tosiaan julkaissut tämän viestisi tänne julkiselle keskustelupalstallemme. :-) Täällä voimme auttaa yleisellä tasolla ja saat myös vastauksia muilta keskustelupalstan käyttäjiltä.

Voisitko testata jatkuuko ääniongelma jos otat kotiteatterin pois käytöstä?

Muutin nimimerkkisi ensimmäiseen viestiisi samaksi mitä käytät tässä jälkimmäisessä viestissä.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kiitos tästä! Soitin tukeen ja sain paljon ohjeita mitä kokeilla. Ei liene ongelma kotiteatterin käytössä, kun ääni tulee oikein verkon yli ohjelmissa, mutta kokeilen myös ottaa kotiteatterin pois käytöstä.
    Akk
  • Tämä ongelma on itselläni vain hubilla ja aivan sama mitä asetuksia käyttää niin äänet ovat jäljessä.
    Netflixiä katsoissa alkaa tv kanavan äänet kuulumaan läpi.
    Ja myös äänen tasoissa edelleen kaamea ero tallenteiden, eri kanavien ja striimipalveluiden välillä.
    Timppa
  • Samat ongelmat on meillä. Kokeilen nuo mitä pyydettiin ja soitan tukeen uudestaan. Näin ei ole hyvä.
    Akk
  • Meillä on DNA-kaaapelitv taloyhtiöverkko jossa Android smart Tv. Tänään 20.30 uutisissa ääni tuli useita sanoja myöhässä. Jääkiekon Suomi-Ruotsi - ottelussa äänessä ei ollut viivettä.
    Aina silloin tällöin on aiemminkin ollut äänessä viivettä, mutta yleensä vain parin tavun verran. On todella kiusallista.
    Markku
  • Hubin kanssa on ongelmia äänten kanssa. Suurimmat ongelmat jos käyttää äänten siirtoon optista kaapelia. Ongelmia myös kotiteatteriäänten kanssa HDMI:llä.

Kaapeli-TV:n ongelmat ovat sitten oma juttunsa
    Eetu
  • DNA TV-HUB kiinni suoraan telkkarissa. Dna:n Taloyhtiön kaapeliyhteys. Ääni tosi pahasti epäsynkassa. Ratkaisu oli laittaa antennipiuha takaisin suoraan telkkariin ja siirtyä takaisin Apple TV:n käyttöön. 😂

Tosi surullista että tällainen bugi/vika voi olla tällaisessa laitteessa jonka ideana on katsoa TV:tä!
    Sami
  • TV-hupatuksen ääniongelmat ovat olleet ihan alusta saakka se suurin ongelma. Näyttää että DNA:lla ei ole mitään tarkoitusta korjata vikoja laitteesta.

ihmettä jo vuosi odoteltu
  • Aluksi laitteella ei ollut kyseistä ongelmaa mutta pikku hiljaa se vain ilmestyi. Tällä hetkellä tosiaan ihan pysyvä ominaisuus. Mielestäni kyseessä on viallinen tuote ja dna:n kuuluisi asiaan reagoida. Mietin, että pitäisikö alkaa ajamaan asiaa jonkin muun tahon kautta koska eihän tällaista tuotetta voi myydä.
    Sami