ADSL modeemista katoaa WLAN valikko

Telewellin EA-510v3 -modeemista katoaa wlan-yhteys ja kun kirjaudun modeemin asetuksiin huomaan että koko WLAN valikko on hävinnyt. Ongelma alkoi heti vuodenvaihteen jälkeen jolloin sain kerran valikon palautumaan modeemin resetoimalla. Ongelma uusiutui eikä resetointikaan enää auta.
Langallinen nettiyhteys toimii normaalisti.

Kommentit

• Oletko päivittänyt modeemin ja laittanut sen tehdasasetuksille?
    PW
  • Telewellin uusin päivitys (versio 2.35-B040) ko. modeemille on tehty tehdasasetusten kautta. Ei palauta WLAN yhteyttä tai valikkoa.
    O-P
  • Käytätkö modeemia ADSL-yhteydellä vai vain reitittimenä?
    Telewellin tuki varmaan osaa auttaa.

PW
  • Olisi toivottavaa näin kuluttajan kannalta että myös modeemin ja liittymän myynyt DNA kommentoisi tätä ongelmaa tukipalvelun muodossa.
    O-P
  • Hei O-P!

Mitään yleistä vikaa ei ole meille tullut tietoon tämän osalta. Kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme jossa tätä päästään myös vilkaisemaan tarvittaessa tarkemmin myös teknisen tukemme toimesta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kannattaisiko nyt olla suoraan yhteydessä Dna:n as palveluun,mikäli kyseinen modeemi on heiltä ostettu,muuten helewellin aspaan,Tuo wlan kun ei liity mitenkään Dna internet yhteyksiin.Ja kun kyseessä on noinkin vanha laite niin voihan olla että sen elinkaari on vaan tullut loppuun.
    TzeiTzei
  • TELEWELLISSÄ on ruksi joka ottaa wlanin pois käytöstä kun ottaa ruksin poiS niin toimii KOHDASSA  LANGATTOMAN VERKON PERUSASETUKSET HUOM 2.4 JA 5 GHZ ON ERIKSEEN
    tuomas raatikainen