Aika asetukset DG200AC

Hei,

haluaisin tehdä aika-sääntöjä yhdistetyille laitteille, mutta huomasin että ne toimivat vain modeemin asettu aikalla, eli modeemin aika on 2019-06-01 (löytyy Yleiset järjestelmäasetukset kohdalta) ja jos haluan rajata laiten esim. tänään (2020-03-31) minun pitäisi valita la, kuin se on asetuksessa, mutta ei ti, kuin se on oikeasti.

Ongelma on siitä, että minä en voi aseta uutta aikaa. Voin valita Aikavyöhyken, mutta se ei tallena, myös en voi aseta NTP-palvelimet.

Onko tuolla jotain helppo, että en voi huomatta, vai se on vika?

Modeemin nykyinen ohjelmistoversio
DG200AL-WU7U_DNA3.16.7-190528_1135

Yst.terv.
Ivan