Airplay-toisto iPadilta Apple TVlle vain noin 3min30sek ja pysähtyy

iPad 2018 64 Gb, Apple TV HD 64 Gb ja DNA TV HD IOS) 2.6.3. Kun toistaa omia tallenteita IOS-sovelluksella ja peilaa ne AirPlayllä Apple TVlle, niin toisto kestää noin 3 min 30 sek ja pysähtyy ikäänkuin puskurin tms. loppumiseen. Kun toiston herättelee uusiksi, niin toisto jatkuu ikäänkuin oikeasta kohdasta ja kestää seuraavat 3 min 30 sek (noin). On toistettavissa.

Laitteet ovat samassa verkossa, jonka tuottaa DNAn kaapelimodemi. Sama yhdistelmä Chromecastilla toimii oikein.
Petri Nieminen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Tämä vaan jatkuu. Ongelma muuttuu hieman, jos Apple TV:n kytkee verkkokaapelilla DNAn kaapelimodemireitittimeen, tuolloin toisto pysähtelee / pelkkä lumisadetta hetkisen, kunnes jatkuu.

Maallikkona heittäisin ilmaan ongelmaksi puskuroinnin, so.ATV puskuroi streamia, mutta kun puskurillinen on kulutettu, niin DNAn palvelin ei osaakaan enää lähettää lisää ATVlle tai sitten ATV ei osaa jatkaa siitä, mihin jäätiin. On erityisesti DNA TV-appin, mutta myös YLE Areenan ominaisuus.
    Petri