AirPod Pro ostotilanne

Hei
tarkoitus on hankkia Air Pod Pro kuulokkeet. Voiko niitä kokeilla myymälässä. Tarkemmin, pitäisi voida testata vastamelutoiminnon sopivuus tyttäremme yliherkkään kuuluun. Vastamelutoiminto ei ilmeisesti sovi kaikille ja pitäisi varmistaa ennenkuin hankkii tuon hintaluokan laitteen.
Mikael Löfström Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Mikael! Nappikuulokkeet ovat hygieniatuotteita, ikävä kyllä näitä ei ole mahdollista kokeilla etukäteen