Aivan jäätävän huonoa palvelua!

Soitin kolmatta kertaa asiakaspalveluun paskan netin takia ja sanoin suoraan että haluan purkaa sopimuksen koska netti ei todellakaan toimi niinkun pitäs. Ja kas kummaa soitellaan ensin jonnekkin tukeen ja sitten käsketään siirtää modeemi ikkunan lähelle ja kokeilla parin päivän ajan jos netti toimis 😃 jos mä haluan sen purkaa ja mulla on siihen erittäin pätevä syy nii en jaksais millään ruveta ”kokeilemaan” tämmösiä kun olisin suoraan halunnut perua ton koko liittymän. Tiedän tasan tarkkaan että toi netti ei sen paremmin toimi tossa 😃 annatte samoja ohjeita joka kerralla ja ette usko jos asiakas sanoo että ei toimi kokeiltu on jo aijemmin...kyllä lähtee netti liittymä vaihtoon elisalle ja nopee ;D
Eeka Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Eeka!

  Ikävä kuulla, että yhteyttä ei olla saatu toimimaan lukuisista yrityksistä huolimatta! Joskus on mahdollista, että verkko ei kyseisessä osoitteessa toimi esim. katveen takia jolloin asiaa ei pikaisesti saada korjattua kuntoon.

  Näissä tapauksissa onkin erittäin tärkeää, että asiaa selvitetään tarkemmin ja tehdään katveilmoitus jolloin ongelma osataan huomioida jatkossa kun verkkoa päivitetään ja näin ollen saadaan korjaus yhteyksiin tulevaisuudessa.

  Toimimattoman liittymän kanssa ei kenenkään tarvitse yrittää tulla toimeen vaan se on toki mahdollista irtisanoa. Joten otathan ystävällisesti uudelleen yhteyttä asiakaspalveluumme niin saadaan hoidettua homma kuntoon. Kiitos!
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Ilmeisesti 4G kyseessä, millä nopeudella se toimii?

  Mielenkiintoinen asia tuo purkujuttu, missä liittymän pitää toimia (4G-verkossa) sillä alle 4Mbps ja kuinka kauan että voi purkaa sopimuksenmukaan, jos menee kellariin tai asuu siellä 3 kerrosta maanalla ei se varmaan toimi luvatusti.

  Riittääkö että voi modeemin heittää betonitalossa johonkin nurkaan ja siinä kaikki, jos ei toimi luvatusti niin mitään muuta ei asiakkaan itse tarvitse tehdä?
  JJJ

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.