Siirry uusimpaan kommenttiin

Alfa TV lopettaa toimintansa, omistaja hakeutui konkurssiin!

Alfa TV:n omistaja on hakeutunut konkurssiin, yhtiön mukaan sillä ei ole edellytyksiä hakeutua yrityssaneeraukseen. Alfa TV lopettaa toimintansa YT-neuvotteluiden jälkeen:

https://yle.fi/a/74-20006081

Jari

Kommentit

 • Tuleekohan tilalle mitään.??
  Vaikka joku mainoskanava,josta tulisi.
  Asunnon stailaamisia,hurjia remontteja,puutarhan tonkimista.
  Sopansotkemisia,taikinan vatkaamisia,julkkis kohelluksia,saippuasarjoja,valmiiksinaurettuja sarjoja,muoti,hääohjelmia,lavastettuja realityohjelmia,elokuvia,joita on uusittu vähintäänkin 8 kertaa kuukausittain.

  Elikkä sitä samaa uusintojen uusintoja,mitä mainoskanavilta tulee nyttenkin.
  Tietenkin ohjelmat esitetään 6-8 minuutin jaksoissa ja sitten välissä 6-8 minuutin mainoskatkot.Siinähän sitä viihdettä sitten onkin koko rahan edestä.
  Aqualung
 • Alfa TV:llä ei ole ollut onneksi mitään mainitsemiasi reality ym. sontaohjelmia, vaan ihan asialinjalla ovat pysyneet.
  Jari
 • Alfa TV,ltä tuli ihan hyviä ohjelmia.
  Olis hyvinkin voinut jatkaa toimintoaan,
  mutta nyt sitten kävi kuitenkin näin.

  Aqualung
 • Alfa TV oli hyvä kanava. Haastateltava sai sanoa sanottavansa ilman keskeytyksiä, eikä toimittajat yrittäneet haastateltavalle syöttää omaa ideologiaansa ja hallituksen virallista linjaa. Kysyivät kyllä tiukasti. Eikä asioita yritetty vesittää mahdollisimman kauniiden sanankäänteiden säestyksellä.
  Tällaista jää kaipaamaan.
  PW
 • Se on sitten Alfa TV taputeltu loppuun.


  Aqualung
 • huska tarraa kuka potkii saaraa voisiko positv olls työn jatkaja jos kansa vaatii positv tä enemmän tilaa kaapeliin.
 • Nimimerkittömälle, Positv on venäjämielisten ja koronakieltäjien propagandakanava, siis Valta kuuluu kansalle-puolueen propagandaa suoltava kanava! Ei sitä kaipaa kaapeliin kuin pienen pieni vähemmistö!
  Jari
 • Ei kai? Jussi kertoi että, kanava on oikeudenmukaisuuden ja tasapuolisuuden puolesta parhaillaan valvomossa seurataan voisiko kanavan lisät perusvalikoimaan ilma välitteisestä.
 • Ja sinä uskot kaiken mitä sulle Jussi kertoo?

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009131059.html

  Lue toi ja hehkuta Posi-tv:tä vasta sen jälkeen!
  Tottakai VKK-puolue sanoo olevansa oikeudenmukaisuuden ja tasapuolisuuden puolella, aivan kuten venäläisetkin sanovat olevansa.
  Jari
 • Näytin Joukolle joka tiesi että, nuo on varmaankin vain niitä pettyneen konkaripolitikko Paavo Väyrysen kannattajien juttuja niistä ei kannata välittää. Ne katsoo kun koko kansan Paavo ei ole siellä ei kukaan toinenkaan saisi olla. Eihän mikään tv-kanavan näkyminen voi olla politiikkaa vai onko uutiskanava? Ei näy tuo kanava eikä sivut toimineet kun olisin katsonut mitä ohjelmaa lähettää. Lähettääkö myös sarjoja tai elokuvia?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.