Aloitussivun vaihtuminen

Käynnistäessä nettiyhteyden selaimella Edge tai Crome aloitussivu vaihtuu itsestään vaikka aluksi lataa aloitussivun mutta latauksen jälkeen vaihtuu booking.com:ksi.
Haittaohjelman etsintä on suoritettu kahdella eri ohjelmalla mutta ilmoittivat ettei haittaohjelmaa löytynyt. Mitenkä saa poistettua virheen ?
Seppo Savio Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Seppo, oletko kenties vahingossa vain vaihtanut selaimen aloitussivun kyseiseen nettisivuun? Tämä on selaimen normaali ominaisuus ja voit vaihtaa aloitussivuksi esim. googlen
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei ! En ole vaihtanut aloitussivua vahingossa. Aloitussivu latautuu aluksi normaalisti mutta kun on latautunut niin vaihtuu booking. com:ksi
    Sama vaiva molemmissa selaimissa Edge ja Crome

Seppo Savio
  • Tietokoneen selaimen asetuksien vaihtaminen menee valitettavasti meidän palveluiden ulkopuolelle, mutta HS-Works Oy:n maksullinen tekninen tuki palvelee DNA:n laajakaista-asiakkaita arkisin klo 8–18 esimerkiksi asennustuki- ja ohjelmistoasennusasioissa. puh. 0600 305060. Soittaminen maksaa 2,33 €/min + mpm/pvm