Äly tv n yleareena virhe 2001

Hei! Lg tv ilmoittaa yleareenassa usein virhettä 2001. Osasinkin päivittää inteno modeemini ohjelmiston ja luulin että asia ratkeaa sillä. Mitä suosittelette tv n asetuksiin modeemin softassa. Vai onko ongelma Ylellä vai jossain muualla. Ongelma ilmenee aina vähän ajan päästä aloittamisesta joten jotenkin varmaan liittyy muistin loppumiseen. Tv on vuodelta 2016 eli ei kuulu mihinkään tunnettuihin ongelmaryhmiin.
Pekka Ilmoita asiaton sisältö