Android > Windows Phone - yhteystietojen siirto

Puhelimen yhteystiedot tallentuvat omalle Google-tilillesi jonka olet luonut puhelimen käyttöönoton yhteydessä. Tunnus on sama jota käytät puhelimen sovelluskaupassa, Gmailissa tai tietokoneen Google haussa.

Sinulla tulee myös olla Microsoft-tili, jolla käytät uutta puhelinta. Tili luodaan puhelimen ensimmäisen käyttöönoton yhteydessä, mikäli et tiliä ole vielä luonut.

https://www.youtube.com/watch?v=5gpmfUwXdDA

Kohta 1: Kopiointi vanhasta puhelimesta
Kun nämä ovat kunnossa, mene tietokoneen selaimella osoitteeseen https://contacts.google.com ja kirjaudu sisään Google-tilillesi.

Kirjautumisen jälkeen näet yhteystietosi, jotka tulee ensin ottaa talteen. Tämä onnistuu kun menet sivun vasemmassa palkissa kohtaan Lisää > Vie. Sivu voi tässä vaiheessa pyytää siirtymään vanhoihin kontakteihin.

Avautuva sivu näyttää yhteystiedot, valitse näiden yläpuolelta Lisää ja Vie. Oletuksena tämä kopioi kaikki yhteystiedot, voit halutessasi valita mitkä tiedot haluat kopioida.

Valitse tiedostomuodoksi Outlook CSV ja paina Vie. Tiedosto tallentuu selaimelle valitsemaasi latauskansioon.

Kohta 2: Tallentaminen uuteen puhelimeen
Mene tämän jälkeen tietokoneen selaimella osoitteeseen https://outlook.live.com ja kirjaudu sisään omalla Microsoft-tunnuksellasi.

Klikkaa kirjautumisen jälkeen sivun vasemmasta ylänurkasta ruudukon kuvaa ja valitse Henkilöt

Valitse yläpalkista Hallinta > Tuo yhteystietoja > Gmail > Valitse kohdassa 1 tallentamasi tiedosto tietokoneelta ja klikkaa Lataa sivun ylälaidasta. Tiedot kopioituvat Microsoft-tilillesi.

Yhteystiedot tulevat tämän jälkeen näkyviin puhelimeen, synkronoinnissa kestää joitain minuutteja. Puhelin on hyvä myös käynnistää vielä uudelleen.

Kommentit

• Kiitos paljon erittäin selkeistä ohjeista!
    Ilman niitä ei hommastani olisi tullut yhtään mitään! :-)

• Hei Asko!

Mukava kuulla, että ohjeista oli apua ja sait yhteystiedot siirrettyä!

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Olen DNA asiakas ja se riittää nyt minulle.Hipaisin vahingossa kännykkääni niin että se latasi minulle Android liittymän.Haluan sen lopetettavan välittömästi.Kuinka se tapahtuu.Kännyni on käyttökelvoton tällä hetkellä,en muista sim,pin ja puk koodeja
    Päivi Rahja
  • Hei Päivi!

Android on puhelimesi käyttöjärjestelmän nimi eli tämän täytyykin olla käytössä. Parhaiten pääsemme auttamaan puhelimen käytön kanssa, jos piipahdat paikan päällä lähimmässä DNA Kaupassa
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Asun maalla Kirkkonummella ja olen pahassa flunssassa,en voi lähteä minnekään.En edes soittaa taksia päästäkseni apteekkiin.Tarvitsen todella apua.Sairaalaan minua ei oteta koska olen liian "terve"Lähin DNA kauppa on Isossa Omenassa ja taksimatka maksaa liikaa,en kyllä jaksaisi edes liikkua siellä.Jos saisin kännyn toimimaan,jaksaisin käydä täällä Kirkkonummella apteekissa taksillaPidä tämä yhteys minuun,pystyn toimimaan netissä.Mutta koska olen näin sairaana tarvitsen apua teiltäpäin sim,puk ja pin koodien hakemiseen.Nyt aamupäivällä vielä jaksan.
    Päivi Rahja
  • Niin,eihän minulla ole toimivaa kännyä ,jolla soittaa.
    Päivi Rahja
  • Hei Päivi!

PIN-koodi on henkilökohtainen, itse määrittämäsi suojakoodi. DNA:n liittymäkortin PIN on oletuksena 1234, jos et ole tätä erikseen muuttanut.

PUK-koodin löydät Minun palvelustani. Tarkemmat ohjeet löydät täältä https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/puk-koodi-127/.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tervehdys Asioin Järvenpään Powerissa,ostin rouvalle samsung a40 kännykän.No piru vieköön myyjä oli tietoinen vanhasta puhelimesta.Jep tulin kotiin eihän minulla ole mitään nanokorttia.Olin nauttinut pari punaviiniä,Soitto Lähitaksiin ja menoksi,Perkele pyytivät 59,00Egee että saadaan  puhelin pelittämään.Peruin tämän kaupan kyseisessä kaupassa.Ja Prismakeskus järvenpää uusiliike,DNA PALVELI MEITÄ 110%Ja rouva juoruaa kuin ennenvanhaan.Ja latin latia ei maksanut.
    Seppo Mämmi
  • DNA on hyvä operaattori, hyvää palvelua myymälöissä ja netissä.

Itsekin tyytyväinen palveluun, minulle DNA putsasi älypuhelimen Kampin standilla. Ja karkkia sai mukaan, tuli puhdas siitä sormenjäljistä ainakin hetkeksi!
    Asiakas 1M