AndroidTV-älytelkkari, CMore ja Dnatv

Tabletilla (ja oletettavasti kännykälläkin) CMoren sovellukseen voi videonne mukaisesti kirjautua DNA-tunnuksilla ja katsoa maksamiaan kanavia sekä etenkin niitä suoratoistolähetyksiä, joita CMore ei jostain syystä onnistu kanavilleen livenä laittamaan, vaikka niille ei mitään muutakaan mielekästä näyttäisi lähetettäväksi löytyvän. Mainostavat kuitenkin jatkuvasti sieltä löytyvää sisältöä eli kuuluu oleellisena osana ostettuun palveluun.
Kuitenkaan sovelluksen käyttäminen ei AndroidTV-älytelkkarilla onnistuvan, sillä koko DNA-tunnuksilla kirjautumisen vaihtoehtoa ei siellä nimittäin ole.

Johtuneeko ongelma siitä, ettei DNA tarjoa omaa sovellustaan tuolle järjestelmälle, jolloin sitä ei myöskään voi televisioon asentaa, vaiko jostain muusta, esimerkiksi käyttäjän virheestä?
Joka tapauksessa toivoisin saavani joko tänne ohjeet siihen, miten tuon (kanavapakettiin kuuluvan sen mukana maksetun!) palvelun saa otettua käyttöön, tai sitten DNA:lta pitävän lupauksen tuollaisen mahdollisuuden luomisesta piakkoin.

Mikäli kyse on vain DNA:n oman sovelluksen puutteesta, semmoisen luomiseen on olemassa kyllä ihan hyviäkin syitä: Ensinnäkin joskus kaapeli- tai antennilähetyksissä on häiriö, mutta nettiyhteys yhä toimii, ja toisekseen sitä näköjään voidaan esimerkiksi tarvita muihin sovelluksiin kirjautumisessa (maksetun sisällön esiin saamiseksi). Kolmanneksi voisin kuvitella suoratoistopuolelta joko nyt tai tulevaisuudessa löytyvän ominaisuuksia, joita ei TV-lähetyksissä voida toteuttaa.