Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Apple iPad Wi-Fi (2018) - lisätakuu

Hei, tarkistaisin tuon myymänne Apple iPad Wi-Fi (2018) mahdollisen lisätakuun saatavuuden. Siinä "paremmassa" cellular-mallissa lukee että saa 3 vuoden pidennetyn lisätakuun, mutta tässä "perusmallissa" ei tuoteselosteessa tuota lue. Saako tähän perusmalliinkin siis myös tuon DNA:n pidennetyn 3 vuoden takuun? Kiitos.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.