Apple iPhone XS, XS Max ja XR ennakkomyynti ja saatavuus

Applen iPhone-uutuudet ovat DNA:lta saatavilla seuraavanlaisesti:

iPhone XS ja iPhone XS Max
Ennakkomyynti Pe 14.9.2018 klo 10:00 alkaen
Myynninaloitus ja toimitukset Pe 21.9.2018 klo 8.00 alkaen

iPhone XR
Ennakkomyynti Pe 19.10.2018 alkaen
Myynninaloitus ja toimitukset Pe 26.10.2018 alkaen

Koska saatavuus iPhone-uutuuksien myynninaloituksessa on usein rajallinen, haluamme tarjota ensisijaisesti omille puhelinliittymäasiakkaillemme parhaan mahdollisuuden saada odotetut uutuudet ensimmäisten joukossa. Muut kuin DNA:n puhelinliittymäasiakkaat voivat jättää yhteystietonsa tälle lomakkeelle, jolloin ilmoitamme heti, kun laitteita on saatavilla ja tilaaminen on mahdollista myös heille.

Voit tilata puhelimen ennakkoon joko DNA Nettikaupan tai asiakaspalvelumme kautta. Puhelimien varaus onnistuu myös kaikissa DNA Kaupoissa. Laitteita toimitetaan saatavuuden mukaan myymälöihin varausjärjestyksessä.

Tällä hetkellä on tiedossa, että iPhone XS 256 Gt -mallin saatavuus tulee kohdallamme olemaan parempi kuin pienemmän XS 64 Gt -mallin. Päivitämme tähän ketjuun lisää saatavuuksista ja toimituksista sitä mukaa kun saamme uutta tietoa.
DNA Ilkka palveluneuvoja Ilmoita asiaton sisältö
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Ennakkotilaukset ovat pääosin saatu käsiteltyä niin, että niiden pitäisi olla noudettavissa postista perjantaina 21.9.2018. Viimeisetkin ennakkotilaukset saadaan tämänhetkisen tiedon mukaan toimitettua perjantaihin 28.9.2018 mennessä.

Myymälöiden ennakkovarausten lisäksi seuraaviin viiteen DNA Kauppa -myymälään toimitetaan jonkin verran puhelimia. Näitä toimitettuja eriä ei ole mahdollista varata tai tilata ennakkoon, vaan ne myydään nopeimmille.
    • DNA Kauppa Helsinki Kamppi
    • DNA Kauppa Vantaa Jumbo
    • DNA Kauppa Tampere Ratina
    • DNA Kauppa Turku Skanssi
    • DNA Kauppa Oulu Ideapark

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Mihin aikaan tänään voidaan odottaa viestiä ?
    Xs
  • Hei Xs!

Seurantatunnus lähetetään tekstiviestillä heti kun tilaus on käsitelty ja toimitettu varastolta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Mikä on tilanne mustan 64gt iphone xs kanssa lähteekö tänään toimitukset
    Bili
  • Voitteko ilmoittaa oonko minulle lähdössä tänään iphone xs 64gt musta. Ilmoittakaa tilanne sähköpostilla jonka näette viestin tiedoista.
    Kysymys
  • Vois porukkaa ilmoittaa tänne kun lähetysviestejä saapuu. Mikä malli ja moneltako tilattu. Ihan mielenkiinnosta kilpailjoiden foorumeita lukemalla selviää, että puhelimia ihan hyvin lähtenyt liikkeelle. Itse eikä kukaa tuttava joka dna:lta tilannut ei ole saanut mitään viestejä.
    Xs
  • Jos ei ala viestiä kuulua niin oyse ainakin perun tilauksen. Ennen tilannut elisalta ja aina on saanut julkkaripäivänä ja hyvin infottu tilauksista. Dna ei asiakaspalvelussakaan mitään tietoa saako vai eikö. Onkohan puhelimia ollenkaan toimitukseen. Työkavereillanollut menneinä vuosi dna kanssa vaikeuksia saada laitteita varsinkin iphonea ennakkotilauksina. Yrittäkää nyt vähän edes tai ilmoittakaa että litteita ei ole niin voi tilata muualta
    Bili
  • Samaa mietin kuin Xs, heti perjantaina tilasin ja olettaisin että jos ”ennakkotilaukset on pääosin saatu käsiteltyä” niin ainakin tuo perjantaina tilaamani puhelin olisi tulossa. Ei kuitenkaan ole tullut itselle tai vaimolle tietoa että olisi lähteneet.
    Lasse
  • Nyt tuli lähetystunnus eli hyvin mahdollisesti huomenna perillä..
    Lasse
  • Tuli ainakin itselle tekstari että tilaus lähetetty. Näkyi jo pari tuntia sitten Postin softassa.
    Perjantaina tilattu Xs 64 space gray
    J
  • Bili täällä itselle tuli seurantakoodi iphone xs 64gt space gray tilattu 17.9 13:14
    Bili
  • Perjantaina klo14 tilasin ja nyt tuli seurantatunnus,xs
    64 harmaa
    Iphone
  • 14.9 klo 10.24 saapunut tilausvahvistus ja nyt tuli tekstiviesti lähetyksestä. Xs 64gt space grey.
    Henkka
  • Itsellä tosiaan xs max 64 mistä tuli seurantatunnusta.
    Lasse
  • Täällä kans tuli tekstari. Xs max 64 space gray. Tilattu 10.08
    Xs
  • XS Max 64 Gb kulta 13:22

Mcinen
  • Ennakkotilasin 19.9 eikä minkäänlaista sähköpostia tai viestiä ole tullut minulle.
    B.H
  • Hei B.H.!

Minkä iPhone-mallin tilasit? Onnistuihan tilaus ja saithan kuitenkin tilausvahvistuksen sähköpostiin?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tilasin Iphone X s 256gb gold ei tullut tilausvahvistusta enkä pystyny tilaamaan uudelleen.
    B.H
  • Näyttikö tuo alkuperäinen tilaus menevän läpi vai saitko jonkin virheilmoituksen? Miten tuo uusi tilausyritys epäonnistui? Saitko tässä yhteydessä jonkin virheilmoituksen?

Olisiko sinun mahdollista laittaa meille yksityisviestiä Facebookissa tai Twitterissä, niin pääsemme tutkimaan tilauksen kohtaloa tarkemmin?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tänään 9:00 tilasin Xs hopea 64Gt ja tilausvahvistus tuli lähteeköhän milloin liikkeelle?
    Joona
  • Hei,

Tilasin tänään XS Max silver 256GB mallin, tuli vahvistus niin lähteeköhän maanantaina postiin?:)
    O S
  • Hei Joona ja O S: Seurantatunnus lähetetään tekstiviestillä heti kun tilaus on käsitelty ja toimitettu varastolta.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Tänään tuli viesti, että on matkalla! 256GB Silver XS Max tilattu 29.9
    O S