• Hei!

Apple Magic Keyboardin (5.sukupolvi) myynti alkaa tällä tietoa 30.4. Valitettavasti Applen toimitusvarmuudesta näiden osalta ei ole vielä vahvistusta, eli toimituksien suhteen ei osata vielä varmaksi sanoa koska saadaan tavaraa liikkumaan. Jälkimmäistä ei ole tulossa näillä näkymin valikoimaan.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Tuleeko tästä MKB:sta (5 gen.) molemmat musta ja valkoinen saataville?
    Jebb
  • Tarkempaa tietoa tästäkään ei vielä valitettavasti ole, mutta toivottavasti saamme valikoimiin molempia värivaihtoehtoja.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Kiitos! Jos saatte mustana niin laitan tilaukseen teiltä.
    Jebb
  • Hei,
    Onko nyt varmentunut asia? Monilla jälleenmyyjillä on jo tiedossa mitä tuotetta tulee saataville 30.4
    Jebb
  • Hei,

Tänään tulee 15:00 iPad Prot ennakkomyyntiin. Onko tästä näppäimistön saatavuudesta DNA:n valikoimiin tietoa?
    Jebb