Apple uutuudet 2021 (iPhone 13 sekä uudet iPadit)

Apple on julkaissut uudet iPhone 13-sarjan 5G-puhelimet sekä uudet iPad- ja iPad mini -tabletit tiistai-iltana 14.9.2021.

Kaikki julkaistut iPad-uutuudet, eli Apple iPad (9. sukupolvi) ja iPad mini (6. sukupolvi), tulevat DNA:n valikoimaan.
Ennakkomyynti alkaa keskiviikon 15.9.2021 aikana. Myynninaloitus ja toimitukset 24.9.2021 klo 8 alkaen.

iPhone 13 -sarjan puhelinten kohdalla ennakkomyynti alkaa perjantaina 17.9.2021 klo 15 alkaen. Myynninaloitus ja toimitukset alkavat 24.9.2021 klo 8 alkaen.

Uutuudet tulevat löytymään nettikaupastamme www.dna.fi/apple kun ennakkomyynti alkaa.

DNA Ida T palveluasiantuntija Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi, milloin tulee tietoa uusien iphone 13 puhelimien toimituksista?
    Jani L
  • Hei Jani,

Uusien iPhonejen saatavuus on myynninaloituksessa rajoitettua, kuten aiempinakin vuosina. Suuren kysynnän vuoksi kaikkia ennakkotilauksia ei saada toimitettua tilaajille myynninaloituspäiväksi - meillä ei ikävä kyllä ole vielä tarkempia toimitustietoja jaettavaksi.

Kaikki ennakkotilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä etämyynnin toimitusprosessin kautta, jolloin laitteet saadaan perille niin pian kuin mahdollista. Saat tekstiviestillä seurantakoodin, kun tilauksesi on toimitettu.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Voiko puhelinta tulla noutamaan esimerkiksi suoraan Dna liikeestä vai tuleeko postilla?
    Ärsyttää jos se laitetaan perjantaina postiin ja tulisi vasta ma-ti perille.
    Sten-Andre Altvälja
  • Hei Sten-Andre!

Jos puhelin on tilattu netin kautta, toimitetaan laite postitse. Tavallisesti ensimmäinen erä saadaan asikkaille jo julkaisupäiväksi, mutta tähän vaikuttaa niin laitevalmistajan kuin postinkin aikataulut.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Ihan näin huomiona, kilpailijanne elisa hienosti listasi taulukon ja lähetti tilaajille jopa viestit, jossa kerrotaan oman tilauksen tila (saako heti/myöhemmin erästä tilauksen). Tämä olisi tervetullut palvelu teillekin!

Nyt siis asiakkaina olemme epätietoisuudessa kunnes Postin appi kilahtaa.
    Aki
  • Huhuu dna, kuuluuko? Kovin muut kilpailijat laittavat tietoa tilauksista ja jotkut ovat jopa saaneet seurantakooditkin, mutta teillä on vain hiljaisuus? Ihanko oikeasti mitään tietoa ei mistään saa?
    Aki
  • Vaikka onkin vain kyse puhelimista niin kieltämättä olisi kiva tietää onko siellä jo kaikki ennakkotilatut luurit mennyt ja missä tilauspäivässä mennään kuten kilpailijanne on jo ilmoittanut.
    Ennakkotilaaja
  • Muilla operaattoreilla on paketit jo lähteneet liikkeelle tänään illalla, jotta huomenna julkaisupäivänä puhelimet ovat asiakkailla. Täällä ei ole tullut mitään infoa mistään eikä mihinkään suuntaan.
    Tilaaja
  • Hieman erikoiselta tämä prosessi vaikuttaa. Mistään ei nää tilauksen seurantaa eikä mitään tietoa ole tilausvahvistuksen jälkeen tullut. Omilla sivuilla ei näy edes että onko tilaus mennyt läpi. Aspasta osattiin sanoa että postitusviive lienee 5-8 päivää. Epäselväksi kuitenkin jäi koskeeko minun tilausta vai yleisesti vain tilaajia. Muilla operaattoreilla tuntuu tiedotus pelaavan. Usealla osalle on tullut mm. jo keskiviikkona tieto, että puhelimen saa ensimmäisestä erästä. No, ehkä tästä opitaan seuraavan vuoden julkistukseen taas. Toimitusvaikeudet ymmärtää kyllä, mutta tiedotus lienee paikallaan. Odotellaan nyt sitten postin seurantakoodia tulisiko se tänään vai ehkä kuukauden päästä.
    Samu
  • No nyt tuli tekstari että postitettu, elisan kautta tilaajille oli eilen jo tullut. On se vähä outoo jos toisen operaattorin kautta tilaajat saa jo viikonlopuks mut dna:lla menee ensiviikkoon
    Jani
  • Itse tilasin iltapäivällä 18.9. 256gt Pron Sierra Bluena ja aamulla oli tullut tekstiviesti toimituksesta sekä seurantanumero. Puhelin näyttää kohta olevan noudettavissa Postista ja asun Itä-Suomessa. Eli kyllä siellä DNAn väki on painanut illalla menemään siinä missä muutkin operaattorit.
    Pro
  • Ite tilasin 17.9 heti kolmelta ja seurantakoodin ku syöttää ni lukee "lähetys ei ole vielä saapunut postille, odotathan"
    .
  • Sivu tökki minulla klo 16.30 asti, jolloin sain viimein tilauksen läpi järkyttävän rämpyttämlsen jälkeen. Eilen klo 18 tuli omapostiin ennakkotieto ja tänä aamuna klo 06.40 oli paketti lajiteltu Vantaalla. Ei siis ehdi varmaan täksi päiväksi. Äsken tuli tekstiviesti, että tilaukseni on lähetetty (ihanko totta?).
    Mini 256 gt
  • 1 yöllä lajiteltu vantaalla ja ei oo mitään tekstaria tullut ainakaan vielä.
    Joo
  • Saiko kukaa dna:lta tilannu tänää luuria?
    Ens kerralla tilaan elisalta
  • Itse sain viestin 24.9 (Pe) aamutuimaan että tilauksesi on postitettu ja luurin hain samana päivänä klo 14 aikaan postista. Oma tilausvahvistus tuli spostiin 15:08 (17.8)

Kyseessä IPhone 13 Pro Max 128gb Sierra Blue 😀
    Nilmertti
  • Oma puhelin tuli tänään.
    Mini 256 gt
  • Eipä oo kuulunu että olis edes lähetetty koko puhelinta vieläkään eikä omapostissakaan näy mitään 🙂 eikös ennakkotilaus nimenomaan meinaa että sen saa julkaisupäiväksi tai edes seuraavana arkipäivänä??!
    Promax
  • Ite käyn kohta hakee postista promaxin, tilasin julkasupäivänä heti kolmelta
    .
  • Kysyin asiakaspalvelusta mikä homma kun liikkeessä lupailtiin että viimestään alkuviikosta tulisi, vastaus oli että ehkä Lokakuun alussa 🤣 hienoa toimintaa taas
    Promax
  • Liikkeestä kävit siis tilaamassa? Aika outo homma silti 😃 osa malleista kyl myytiin julkasupäivänä päivänä loppuun, tai eka erä siis
    .
  • Onko kenellekään saapunut iPad miniä? Niissä tosin taitaa Applelta suoraan tilatessakin olla kuuden viikon toimitusaika.
    Juhani
  • Vastaan itselleni, äsken kilahti viesti että tilaus pakattu. Saapunee siis huomiseksi.
    Juhani
  • Olisi kiva jos täällä pystyttäisiin päivittämään vähän tietoa milloin noita laitteita saapuu. Telian ja elisan foorumeilla on kokoajan päivittyvä lista näistä ja ilmeisesti tilaajille on lähetetty tekstiviestejäkin tilauksen etenemisestä. Tilasin teiltä puhelimen yli 2 viikkoa sitten eikä sen jälkeen ole kuulunut mitään, olisi kiva tietää edes jotain tänhetkisestä tilanteesta.
    Julia
  • Hei Julia!

Osaa iPhone-uutuusmalleista löytyy varastosta ja muiden osalta seuraavaa erää päästään näillä näkymin toimittamaan marraskuun alussa. Mikä malli- väri- ja muistiyhdistelmä sinulla oli tilattuna?
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Kiitos vastauksesta! Iphone 13 pro 256gt grafiitti on minulla tilattuna.
    Julia
  • Kyseistä mallia saadaan lisää marraskuun alussa saapuvassa erässä.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Hei. Saapuuko seuraavassa erässä myös iphone 13 pro max 128gt kullan värisenä?
    Saara
  • Kyllä, myös tätä mallia saadaan lisää tuolloin!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Täällähän rupes vilinä käymään 😅 itselleni kilahti tänään postiin
    Promax
  • Miten on mahdollista. Mieheni joka tilasi samana päivänä saman puhelimen toiselta operaattorilta, sai myös tiedon että puhelinta saapuu seuraavassa erässä marraskuun alussa ja nyt hänelle tuli viesti missä on seurantakoodi ja että puhelin on matkalla. Miten toinen operaattori voi toimittaa samaa puhelinta nopeammin. Olisi varmaan täytyny tilata sieltä myös….
    Saara
  • Mulla tuli eilen ilmotus että puhelin on laitettu postiin! Kiva ylläri kun täällä tosiaan sanottiin että marraskuun alussa vasta tulis 😊
    Julia